Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. augusztus 31., hétfő, Erika és Bella napja van.
Rádióreklám

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat.Jubileum Bowling Center

Vigyázz, kész, tűz, rajt! Szeptember ötödikén újra megnyitja kapuit a RetroZóna klub, a Jubileum Bowling és Élménycenterben! Lesz itt minden: meglepetések, sztárfellépő, hatalmas nagy buli, őrület..., újra együtt veletek! Az est sztárvendége, a 20 éves Bon Bon zenekar frontembere, Szolnoki Péter! A szünetekben a hangulatot Dj Hám Tibi fokozza! Vigyázz! A RetroZóna függőséget okoz! Találkozunk a Jubileum Bowling és Élménycenterben, ahol az egész család jól érzi magát! Szolnok Jubileum tér 4. Asztalfoglalás: 56/515-500.

 
Beijing Áruház

Hatalmas iskolakezdési akció a Beijing Áruházban! Szerezd be az iskolakezdés elengedhetetlen kellékeit, gyermekruhákat, cipőket, iskolatáskákat 30, 40, 50, vagy akár 60 százalékos kedvezménnyel. Keress minket Szolnokon, a Baross út 35-ös szám alatt, a Gólyapark mellett. Ne feledd, az óriási akció csupán a sulikezdésig tart.

 
Western Union

Western Union! Pénzküldés bankszámla nélkül az Exclusive Change pénzváltóiban. Küldjön vagy fogadjon pénzt a világ bármely pontján a legrövidebb idő alatt. Western Union. Magyarországra küldéskor jelezze a fogadó félnek, hogy az Exclusive Change irodáit keresse. Exclusive.hu

 
Exclusive Change

Exclusive Change! Külföldi nyaralást tervez? Az itthon megváltott valutával spórolhat. Kedvező árakkal, egyedi kedvezményekkel várjuk Önt is a bevásárlóközpontokban. Exclusive Change! Több mint valutaváltó. Exclusive.hu

 
H-Beton Kft.

Minőségi transzportbetongyártás, kiszállítás, betonszivattyús bedolgozás a H-Beton kft. szolnoki és törökszentmiklósi üzemében. Keressen minket honlapunkon: H-Beton.hu vagy érdeklődjön az 56/425-441-es telefonszámon. Ne keverje, a H-Betontól vegye!

 
Index autós-motoros iskola
Index jobbra, index balra, egyenes út a Százados útra. Index autós-motoros iskola, Szolnok, Százados út 1. Telefon: 06-56/429-726. Nálunk tanulj vezetni!
 
Bujáki Gumi

Verhetetlen nyárigumi akció? Bujáki Gumi!
Gumiabroncsok kátyúgaranciával? Bujáki Gumi!
Ingyenes szállítás Magyarország területén? Bujáki Gumi!
Klímatöltés, olajcsere, futóműállítás? Ez is Bujáki Gumi!
Mind egy helyen Szolnokon, a Mártírok út 55-ben!
Érdeklődni az 56-210-732 vagy a www.bujakigumi.hu oldalunkon lehet.
Út a minőséghez, Bujáki Gumi!

 
GÉPÁSZ

Legyen a GÉPÁSZ autószervíz partnere! Csatlakozzon ön is Szolnok egyik legnagyobb független autószervízéhez! Mi a legjobb áron megoldjuk autója összes problémáját! Személygépkocsi műszaki vizsgadíja most 18.900.- Forint a GÉPÁSZ-nál! Kérjen tőlünk bátran ajánlatot! Telefon: 56/220-739, cím: Szolnok, Vércse út 17.