Ma 2014. augusztus 01., péntek, Boglárka napja van.
Rádióreklám

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat.Oázis

Nyári forróság - hűsítő árak! Hőmérséklet akció a szajoli Oázisban! Augusztus 1-2,-3-án minden növény árából annyi % kedvezményt kap, ahány fokot a hőmérő mutat. Jöjjön el a szajoli Oázisba, a 4-es főút 108-as kilométeréhez, és vásároljon akár 36%-os kedvezénnyel! Oázis - visszük a pálmát!

 
arTúr Fesztivál

arTúr Fesztivál és Túri Vásár Mezőtúron augusztus 6-10-ig! Koncertek, mozi, egész napos kirakodó vásár, főzőverseny. Itt lesz a Kolompos, Pokolgép, Tóth Gabi, Animal Cannibals, Nótár Mary, Best Of, Neoton. Mindez ingyen! arTúr Fesztivál és Túri Vásár Mezőtúron, augusztus 6-10-ig!

 
Ba-Ga Maxx Kft.

Horpadások javítása, gyári vagy utángyártott elemek szakszerű cseréje, szélvédő csere rövid határidővel, alumínium hegesztés-technológia, fék futómű javítása. Ba-Ga Maxx Kft. Szolnok, Kőrösi út 43., K épület. Érdeklődni a 06-70/654-3455-ös telefonszámon lehet.

 
Kalandfarm

Augusztus 15-én 15 órától Frédi show és nyilvános Muzsika TV felvétel 35 sztárfellépővel Tiszaalpáron, a Kalandfarmon. Jegyek a helyszínen 2.000 Forintért, elővételben 1.000 Forintért kaphatók, Szolnokon a Miller Uazási irodában, Tiszakécskén a Klub Kókusz Pizzériában, Tiszaalpáron Viglásiné Tóth Andrea festék és Háztartási boltjában, Juhász Imréné Élelmiszer és vegyes boltjában, Kollárné Fekete Andrea fodrászüzletében, Bokroson a Füri Marketben, Csongrádon a Turinform irodában. Igény szerint buszjáratot szervezünk, melyre a jelentkezési határidő augusztus 13. Infó telefon: 76/769-130. További részletek a www.kalandfarm.hu oldalon.

 
Butterfly

Divatos ruhák elérhető áron? Igen! És hol? Butterfly, angol használt ruha üzlet Szolnok, Kossuth tér 10/a.

 
Athéné Szakközépiskola

Az Athéné Szakközépiskola a legkeresettebb OKJ-s képzésekkel várja hallgatóit idén is: ingyenes, ösztöndíjas szakmák gyönyörű épületben, kellemes környezetben, kiváló technikai és szakmai feltételekkel. Hangtechnika, divat és pénzügy, informatika, sport és logisztika, művészet, kereskedelem és ügyvitel szakok a főváros szívében, de nem csak fővárosiaknak! A vidéki hallgatók ingyenes kollégiumi elhelyezést vehetnek igénybe. Ha szakmát akarsz, ne feledd: Athéné Szakközépiskola a Blaha Lujza téren! www.atheneszki.hu

 
Kumánia

Idén is Kisújszálláson választják meg Kunország legszebb hölgyét! Az augusztus 2-ai megmérettetés házigazdája Abaházi Csaba. Az est sztárvendége: Zséda. A szépségverseny zsűrijének elnöke Sárfalvi Péter, többszörös világ- és Európa-bajnok öttusázó. Jöjjön el ön is, ismerje meg személyesen is Kunország legszebb hölgyét. Kumánia – ahol a csend és nyugalom minőséggel találkozik.

 
Tesco Ékszerüzlet

Figyelem! Új arany és ezüst ékszerek, brill ékszerek 30%-os  kedvezménnyel, órák 50% engedménnyel kaphatók. Törtarany felvásárlás a legmagasabb napi áron a világpiaci ártól függően 5000 Ft/grammért a téglagyári úti Tesco Ékszerüzletben.

 
Index autós-motoros iskola
Index jobbra, index balra, egyenes út a Százados útra. Index autós-motoros iskola, Szolnok, Százados út 1. Telefon: 06-56/429-726. Nálunk tanulj vezetni!
 
OVB

Önnek sincs már energiája egy fárasztó nap végén még a pénzügyeivel is foglalkozni? Képzett tanácsadóink ingyenesen állnak rendelkezésére, hogy bonyolultnak tűnő kérdéseire egyszerű választ kapjon. Pénzügyek, egyszerűen, jobban. www.ovb.hu

 
Mukri és Társa Kft.

Hidraulikatömlők azonnali méretre gyártása, hidraulikacsavarzatok, fémcsövek, emeléstechnika, pneumatikus elemek forgalmazása, akkumulátorok, tömítések, fagyállók! Keresse a Mukri és Társa Kft-t Szandaszőlősön, a  Karinthy Frigyes út 55-ös szám alatt vagy hívja  az 56/240-871-es telefonszámot!

 
Bujáki Gumi

Verhetetlen nyárigumi akció? Bujáki Gumi!
Gumiabroncsok kátyúgaranciával? Bujáki Gumi!
Ingyenes szállítás Magyarország területén? Bujáki Gumi!
Klímatöltés, olajcsere, futóműállítás? Ez is Bujáki Gumi!
Mind egy helyen Szolnokon, a Mártírok út 55-ben!
Érdeklődni az 56-210-732 vagy a www.bujakigumi.hu oldalunkon lehet.
Út a minőséghez, Bujáki Gumi!

 
GÉPÁSZ

Legyen a GÉPÁSZ autószervíz partnere! Csatlakozzon ön is Szolnok egyik legnagyobb független autószervízéhez! Mi a legjobb áron megoldjuk autója összes problémáját! Személygépkocsi műszaki vizsgadíja most 18.900.- Forint a GÉPÁSZ-nál! Kérjen tőlünk bátran ajánlatot! Telefon: 56/220-739, cím: Szolnok, Vércse út 17.

 

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

alt