Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. május 24., vasárnap, Eszter és Eliza napja van.
Rádióreklám

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat.Cserkeszőlői Gyógyfürdő

60 éves a Cserkeszőlői Gyógyfürdő! Több mint félszáz év tapasztalatával ajánlja gyógyító centrumát, ahol a reumatológiai szakrendelés mellett ortopédia és bőrgyógyászat is a betegek rendelkezésére áll. Akcióban most a félórás masszázs csak 1990 Ft! Szépítse bőrét, gyógyítsa sérüléseit a nálunk egyedülálló hidegterápiával! Időpontegyeztetés a kezelésekre: 56/568-466. Csobbanjon Cserkén és élvezze szolgáltatásaink sokszínűségét! További információk: cserkeszolofurdo.hu.

 
Trezor Bank
Itt a nyár, a Trezor Bank Önre vár! Nyaralása alatt is tudja biztonságban értékeit! Folyamatos akciókkal várjuk minden kedves leendő ügyfelünket személyesen  Szolnokon, az Ady Endre út 46-os szám alatt. Telefon: +36-70/330-2287. Trezor Bank - az ön értékeinek diszkrét őre!
 
Hegedűs Kft.

Ön is hallotta? 2015 szeptemberétől az Unió tagországaiban kizárólag kondenzációs kazánokat lehet gyártani és forgalomba hozni. Most érdemes megvásárolni a hagyományos kazánokat! A beüzemelése most még nem akadály! Hogy hol? A Hegedűs Kft. szolnoki üzletében, az Ostor utca egyben, kedvező ajánlatokkal várjuk Önöket! Már több mint húsz éve a fűtéstechnikában!

 
Smitty Gyerekcipő
Gyerekcipőt keres? Látogasson el  márciusban megnyílt üzletünkbe, ahol minőségi gyerekcipők széles választékával várjuk a kedves vásárlókat. Címünk: Smitty Gyerekcipő Szolnok, Tófenék út 16-os számú üzlet.
 
Ennio Morricone tribute koncert

2015. október tizedike szombat, az év koncertje Szolnokon! „Ennio Morricone tribute koncert,  tisztelgés a Maestro munkássága előtt". A világhírű zeneszerző és karmester művei csendülnek föl a városi sportcsarnokban olyan neves, világhírű művészek előadásában, mint: Rost Andrea operaénekes,  Pad Zoltán karmester, Szabó Tamás szájharmonikaművész, a debreceni Kodály kórus, a debreceni filharmonikusok, a szolnoki Bartók Béla kórus, Sapszon Bálint zongoraművész. További információk a www.filmzenekoncert.hu oldalon. Jegyek az Aba Novák Agórában és a Szolnoki Sportcentrumban kaphatók!

 
Exclusive Change

Exclusive Change! Legyen önmaga brókere! Tudja biztonságban pénzét valutában. Kedvező árfolyamok, biztonságos, gyors, diszkrét kiszolgálás. Exclusive Change, több mint valutaváltó. Keresse a bevásárló központokban. Exclusive.hu

 
Husqvarna

Óriási tavaszi akció a Husqvarna szolnoki üzletében április elsejétől május 31-ig! Fűnyírók, fűkaszák, traktorok, robot-fűnyírók, rotációs kapák nagy választékban kaphatók. Alkatrészellátás és szervizelés biztosított. Szolnok, Mátyás Király út 18. Telefon: 56/515-515. Husqvarna, miért érné be kevesebbel?

 
Beijing Áruház

Május negyedikétől hatalmas akció a Beijing Áruházban. Minden egyes termékünkre 30, 40, 50, vagy akár 60 százalékos kedvezményt nyújtunk vásárlóinknak. Keress minket Szolnokon, a Baross út 35-ös szám alatt, a Gólyapark mellett. Ne feledd, az óriási akció csupán a készlet erejéig tart.

 
H-Beton Kft.

Minőségi transzportbetongyártás, kiszállítás, betonszivattyús bedolgozás a H-Beton kft. szolnoki és törökszentmiklósi üzemében. Keressen minket honlapunkon: H-Beton.hu vagy érdeklődjön az 56/425-441-es telefonszámon. Ne keverje, a H-Betontól vegye!

 
Index autós-motoros iskola
Index jobbra, index balra, egyenes út a Százados útra. Index autós-motoros iskola, Szolnok, Százados út 1. Telefon: 06-56/429-726. Nálunk tanulj vezetni!
 
Bujáki Gumi

Verhetetlen nyárigumi akció? Bujáki Gumi!
Gumiabroncsok kátyúgaranciával? Bujáki Gumi!
Ingyenes szállítás Magyarország területén? Bujáki Gumi!
Klímatöltés, olajcsere, futóműállítás? Ez is Bujáki Gumi!
Mind egy helyen Szolnokon, a Mártírok út 55-ben!
Érdeklődni az 56-210-732 vagy a www.bujakigumi.hu oldalunkon lehet.
Út a minőséghez, Bujáki Gumi!

 
GÉPÁSZ

Legyen a GÉPÁSZ autószervíz partnere! Csatlakozzon ön is Szolnok egyik legnagyobb független autószervízéhez! Mi a legjobb áron megoldjuk autója összes problémáját! Személygépkocsi műszaki vizsgadíja most 18.900.- Forint a GÉPÁSZ-nál! Kérjen tőlünk bátran ajánlatot! Telefon: 56/220-739, cím: Szolnok, Vércse út 17.

 

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt