Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2014. október 23., csütörtök, Gyöngyi napja van.
Rádióreklám

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat.Ring Autóház

Cseréltesse le nyári gumiját a Ring Autóháznál akár szombaton is! Téli gumicsere, futómű beállítással,  most csak bruttó 7.490.-Ft. Ringben a minőség! Ring Autóház, a Tescó mellett. Fék út 4.

 
Loco Discotheque

Szolnokon október 24-én Electric Loco! A Dj pult mögött Mateo & Spirit, Stuart, Push Pull, Zsüly, Robert D. Loco Discotheque!

 
Wing Tsun
A szolnoki Wing Tsun Kung-Fusok október 28-án kedden, 17.00 órakor a gyermekek részére, míg 18.00 órakor a felnőttek részére nyílt tréninget tartanak a Vízügyi-Pálfy Iskolában, melyre minden érdeklődő gyermeket és felnőttet szívesen várnak. A  nyílt tréninget Békési István, 5. mesterfokozatú sportoktató vezeti. A tréning ingyenes! Gyermek és felnőtt csoport indul! Nem csak az urakat, hanem a hölgyeket is várják! Az iskola jelmondata: a Wing Tsun nem az adottságoktól, hanem az elhatározástól függ!
 
Dávid Férfidivatáru üzlet

Csak két napig, október 24-25-én, a Dávid Férfidivatáru üzletben minden télikabát 20 % engedménnyel vásárolható. S.Oliver, Bugatti, Braga dzsekik, szövetkabátok és bőrkabátok. Extra méretű, 60-68-as méretig szövetkabátok, szintén engedménnyel kaphatók. Várjuk üzletünkben, a szokásos nyitvatartással, a Kossuth téren.

 
Oázis

Őszi akciós hétvége az Oázis Kertészetben! Október 24-25-26-án várjuk önt a szajoli Oázis Kertészetben, ahol minden kültéri növény 30 %-os faiskolai kedvezménnyel vásárolható meg. Várjuk kedves vásárlóinkat a szajoli Oázisban, a 4-es főút 108-as kilométerénél! Oázis - visszük a pálmát!

 
Olajbörze
Olajbörze! Szolnokon, az Eötvös tér 2-ben, a Gólyánál. Hidraulika- és kenőolajok, akkumulátorok, fagyállók lakossági és viszonteladói mennyiségben. Mannol és Gulf olajok akár 50% árengedménnyel! Profizmus a kenéstechnikában! www.olajborze.hu
 
Kápolna Fitness

Havi ötezer forintért korlátlan kondibérlet Szolnokon csak a Kápolna Fitnessnél! Igen, jól hallottad! Havi ötezerért akár minden nap, sőt, naponta többször is kondizhatsz nálunk! Ugyanitt hölgyeknek Flabélos bérlet - szintén korlátlan alkalommal - havi 3ezer forintért. Kápolna Fitness. Szolnok, Kápolna út 3.

 
Home-Max Bútor

Gondoskodjon időben az ünnepek kényelméről! Rendelje meg bútorait kiemelt kedvezménnyel október 31-ig, karácsony előtti kiszállítással! Mi segítünk megtalálni az igazit otthonába,  akár a nappaliba, konyhába, étkezőbe, hálószobájába. Home-Max Bútor Cegléd, Malomtó-szél 28. , közvetlenül a Tesco mellett. Azonnal otthonába vihető, hatalmas és akciós bútorkínálatunkat megtalálja a honlapunkon is: www.home-max.hu. A mi feladatunk az Ön kényelme.

 
Lipóti pékség

Nagyanyáink házi sütije a Lipóti pékségben! Szolnok szívében, a Lipóti pékség üzleteiben, már kaphatók, a Kemenes cukrászat kizárólag természetes alapanyagokból, házi receptek alapján készített édes és sós süteményei és egyéb finomságai. Kóstolja meg Ön is és vigye haza családjának nagyanyáink sok-sok türelemmel és szeretettel készített süteményeit! Jöjjön be hozzánk a Lipóti pékségbe, hogy pékárúink és sütijeink mellett megízlelje paleo termékeinket és Julius Meinl kávénk zamatát.

 
Halpedikűr szalon

Ne vágassa, rágassa! Megérkeztek a gyógyhalak Szolnokra. Halpedikűr szalon nyílt az iLife Esztétikai Központban, a Pelikán Szálloda 3. emeletén! 40%-os nyitási kedvezménnyel várjuk kedves vendégeinket. Bejelentkezés a 06-20/21-66-109-es telefonszámon! www.gyogyhal.hu

 
GKI vizsga-felkészítő

Hivatásos gépkocsivezetők figyelem! GKI vizsga-felkészítő kezdődik november 7-én Szolnokon, a Szapáry út 19-ben. Bővebb infó a 06/20-942-3212-es telefonszámon kapható.

 
Index autós-motoros iskola
Index jobbra, index balra, egyenes út a Százados útra. Index autós-motoros iskola, Szolnok, Százados út 1. Telefon: 06-56/429-726. Nálunk tanulj vezetni!
 
OVB

Önnek sincs már energiája egy fárasztó nap végén még a pénzügyeivel is foglalkozni? Képzett tanácsadóink ingyenesen állnak rendelkezésére, hogy bonyolultnak tűnő kérdéseire egyszerű választ kapjon. Pénzügyek, egyszerűen, jobban. www.ovb.hu

 
Till Papír
Minőségi irodai terméket szeretne? A Till Papírt keresse! 2015-es asztali és falinaptárak, határidőnaplók, zsebnaptárak, akár egyedi logóval, és egyéb irodai termékek nagy választékával várja régi és új partnereit, viszonteladókat, közületeket, cégeket,  a Till Papír Nagykereskedelmi Raktáráruház Szolnokon, az Abonyi út 63-as szám alatt, a Renault szalon mellett. Till Papír - irodában a jó megoldás!
 
Bujáki Gumi

Verhetetlen téligumi akció? Bujáki Gumi!
Gumiabroncsok kátyúgaranciával? Bujáki Gumi!
Ingyenes szállítás Magyarország területén? Bujáki Gumi!
Klímatöltés, olajcsere, futóműállítás? Ez is Bujáki Gumi!
Mind egy helyen Szolnokon, a Mártírok út 55-ben!
Érdeklődni az 56-210-732 vagy a www.bujakigumi.hu oldalunkon lehet.
Út a minőséghez, Bujáki Gumi!

 
GÉPÁSZ

Legyen a GÉPÁSZ autószervíz partnere! Csatlakozzon ön is Szolnok egyik legnagyobb független autószervízéhez! Mi a legjobb áron megoldjuk autója összes problémáját! Személygépkocsi műszaki vizsgadíja most 18.900.- Forint a GÉPÁSZ-nál! Kérjen tőlünk bátran ajánlatot! Telefon: 56/220-739, cím: Szolnok, Vércse út 17.

 

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt