Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2014. október 30., csütörtök, Alfonz napja van.
Rádióreklám

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat.VARÁZS-LAK
VARÁZS-LAK! November 3-án Kreatív Hobby Szaküzlet nyílik a Tófenék út 4-es szám alatt, a 14-es üzletben. Az otthoni varázsláshoz tőlünk vedd meg az alapanyagot! VARÁZS-LAK!
 
NHSZ Szolnok

Lomtalanítás Szolnokon! Kidobásra szánt, nagyobb méretű használati eszközeinek és bútorainak ingyenes elszállításáról gondoskodik az NHSZ Szolnok! November 8-án (szombaton) a régi 4-es főúttól délre eső területekről (beleértve a Szandaszőlős és az Alcsi Holt-Tisza városrészeket is), november 9-én (vasárnap) a régi 4-es főúttól északra eső területekről (beleértve a Pletykafalu és Partoskápolna városrészeket is) gyűjtik össze az elszállításra váró lomokat.

 
Bonanza Bár és Étterem

Halloween party, a borzongás éjszakája, november elsején Karcagon, 22 órától, a Bonanza Bár és Étteremben! Ha kedved van jelmezben érkezni, mi díjazzuk és Tökbuli! Zenél a Karcagon már jól ismert lemezlovas, DJ Go! A belépődíj 500 Forint, amelyért a pultnál az est italát kapod, egy Drakula puncsot! Bonanza Bár és Étterem Karcag, Püspökladányi út 3. Telefon: 59/400-240.

 
West Tour

Utazzon Adventkor Bécsbe, a West Tour autóbusz járataival! Decemberben minden szombaton Szolnokról induló autóbuszjáratok! Részvételi díj: 6900 Ft.- / fő. Foglalja le autóbuszjegyét az Infiniti Tours szolnoki irodájában, a Boldog Sándor István körút 13/b-ben vagy foglaljon online a www.westtour.hu weboldalon.

 
Ring Autóház

Cseréltesse le nyári gumiját a Ring Autóháznál akár szombaton is! Téli gumicsere, futómű beállítással,  most csak bruttó 7.490.-Ft. Ringben a minőség! Ring Autóház, a Tescó mellett. Fék út 4.

 
Olajbörze
Olajbörze! Szolnokon, az Eötvös tér 2-ben, a Gólyánál. Hidraulika- és kenőolajok, akkumulátorok, fagyállók lakossági és viszonteladói mennyiségben. Mannol és Gulf olajok akár 50% árengedménnyel! Profizmus a kenéstechnikában! www.olajborze.hu
 
Kápolna Fitness

Havi ötezer forintért korlátlan kondibérlet Szolnokon csak a Kápolna Fitnessnél! Igen, jól hallottad! Havi ötezerért akár minden nap, sőt, naponta többször is kondizhatsz nálunk! Ugyanitt hölgyeknek Flabélos bérlet - szintén korlátlan alkalommal - havi 3ezer forintért. Kápolna Fitness. Szolnok, Kápolna út 3.

 
Lipóti pékség

Nagyanyáink házi sütije a Lipóti pékségben! Szolnok szívében, a Lipóti pékség üzleteiben, már kaphatók, a Kemenes cukrászat kizárólag természetes alapanyagokból, házi receptek alapján készített édes és sós süteményei és egyéb finomságai. Kóstolja meg Ön is és vigye haza családjának nagyanyáink sok-sok türelemmel és szeretettel készített süteményeit! Jöjjön be hozzánk a Lipóti pékségbe, hogy pékárúink és sütijeink mellett megízlelje paleo termékeinket és Julius Meinl kávénk zamatát.

 
Halpedikűr szalon

Ne vágassa, rágassa! Megérkeztek a gyógyhalak Szolnokra. Halpedikűr szalon nyílt az iLife Esztétikai Központban, a Pelikán Szálloda 3. emeletén! 40%-os nyitási kedvezménnyel várjuk kedves vendégeinket. Bejelentkezés a 06-20/21-66-109-es telefonszámon! www.gyogyhal.hu

 
Tesco Ékszerüzlet

Figyelem! Új arany és ezüst ékszerek, brill ékszerek 30%-os kedvezménnyel, órák, márkától függően 30 és 50% engedménnyel kaphatók. Törtarany felvásárlás a legmagasabb napi áron a világpiaci ártól függően 5000 Ft/grammért a téglagyári úti Tesco Ékszerüzletben.

 
Index autós-motoros iskola
Index jobbra, index balra, egyenes út a Százados útra. Index autós-motoros iskola, Szolnok, Százados út 1. Telefon: 06-56/429-726. Nálunk tanulj vezetni!
 
OVB

Önnek sincs már energiája egy fárasztó nap végén még a pénzügyeivel is foglalkozni? Képzett tanácsadóink ingyenesen állnak rendelkezésére, hogy bonyolultnak tűnő kérdéseire egyszerű választ kapjon. Pénzügyek, egyszerűen, jobban. www.ovb.hu

 
Till Papír
Minőségi irodai terméket szeretne? A Till Papírt keresse! 2015-es asztali és falinaptárak, határidőnaplók, zsebnaptárak, akár egyedi logóval, és egyéb irodai termékek nagy választékával várja régi és új partnereit, viszonteladókat, közületeket, cégeket,  a Till Papír Nagykereskedelmi Raktáráruház Szolnokon, az Abonyi út 63-as szám alatt, a Renault szalon mellett. Till Papír - irodában a jó megoldás!
 
Bujáki Gumi

Verhetetlen téligumi akció? Bujáki Gumi!
Gumiabroncsok kátyúgaranciával? Bujáki Gumi!
Ingyenes szállítás Magyarország területén? Bujáki Gumi!
Klímatöltés, olajcsere, futóműállítás? Ez is Bujáki Gumi!
Mind egy helyen Szolnokon, a Mártírok út 55-ben!
Érdeklődni az 56-210-732 vagy a www.bujakigumi.hu oldalunkon lehet.
Út a minőséghez, Bujáki Gumi!

 
GÉPÁSZ

Legyen a GÉPÁSZ autószervíz partnere! Csatlakozzon ön is Szolnok egyik legnagyobb független autószervízéhez! Mi a legjobb áron megoldjuk autója összes problémáját! Személygépkocsi műszaki vizsgadíja most 18.900.- Forint a GÉPÁSZ-nál! Kérjen tőlünk bátran ajánlatot! Telefon: 56/220-739, cím: Szolnok, Vércse út 17.

 

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt