Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2014. november 26., szerda, Virág napja van.
Rádióreklám

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat.Dávid Férfidivatáru

Készüljön a télre, a Dávid Férfidivatáru üzletből. November 27-29-ig, csütörtökön, pénteken és szombaton  minden télikabátot, dzsekit 20 % engedménnyel vásárolhat meg. Bugatti, S.Oliver, Braga kabátok, bőrkabátok 48-60-as méretig. Jön a tél!  

 
Chok-Chai Thai masszázsszalon

Chok-Chai Thai masszázsszalon Tiszakécskén! Pihenés, felüdülés, kikapcsolódás, esetleg fürdőzés és sport után is, kellemes hatású egy Thai masszázs. Okleveles Thai származású hölgy, tradíciók óta fejlődött kézmozdulatai, felejthetetlen élményt nyújtanak számodra. Szerdától, vasárnapig délelőtt 10-től este 8-ig várjuk hívásod a 06 70 231 7377-es számon, időpont egyeztetés érdekében. Címünk: Tiszakécske Kossuth u. 6., a Kókusz pizzériával szemben.

 
Itt-honi Népzenei és Néptánc Találkozó

VII. Itt-honi Népzenei és Néptánc Találkozó az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban november 28-án, pénteken 17:00 órai kezdettel. Városunk népzenészei és néptáncosai kápráztatják el a nagyérdemű közönséget kiváló produkcióikkal. A rendezvényt táncházi mulatság követ, ahol a talpalávalót a Szeres Népzenei Együttes és a Tarsoly Zenekar húzza! Jegyek elővételben 500 Ft-os jegyáron kaphatók minden hétköznap 10:00 és 18:00 óra között, az Agóra jegypénztárában. Szeretettel várják a népzene és néptánc kedvelőit!

 
I. Zilahi Autoglass kupa
Itt vagyunk, megérkeztünk! A legújabb, dinamikus foci sportág, Jorkyball Szolnokon! November 29-én,10 órakor megnyitja kapuit Kelet-Magyarország első Jorkyball pályája! A gálamérkőzésen összecsap a VB bronzérmes magyar válogatott és Szolnok válogatottja egymással! A megnyitó napján rendezzük az I. Zilahi Autoglass Kupát, melyre várjuk a nevezőket! Információ és nevezés a Facebookon (jorkyballszolnok) vagy a Százados út 1. alatt, az Alfa Suzukinál!
 
Csupor Raktár Áruház

Minőségi brazil törölközők vására a Csuporban! Kiváló nedvszívó képesség, extra vastagság, ezer féle szín, ezer féle mintával. Ha nem akar bosszankodni, mert a törölközője pont a vizet nem issza, most jöjjön el hozzánk, mert a Csupor neve garancia. Vevőszolgálat: 06-56/412-659. Csupor Raktár Áruház Szolnok, Rákóczi út 50.

 
GKI vizsga

Hivatásos gépkocsivezetők figyelem! A GKI vizsga határidő lejárt. Ne kockáztassa a büntetést! Ha még nem vizsgázott, a FUVOSZ-SULI fogadja a jelentkezését! Szolnok, Szapáry út 19., telefon: +3620/942-3212.

 
ASM Security Kft.

Ne aggódjon a biztonságáért! Válassza az ASM Security Kft-t! A „Csináld magad” akció keretében most nálunk már 3990 Ft + Áfától vásárolhat kamerát! Egyes kameráink pedig akár 50-70 % kedvezménnyel kaphatóak! Keressen bennünket Szolnokon, a Thököly és Nagysándor József úti körforgalomnál! Ne feledje: ASM Security Kft!

 
Pelikán Bevásárlóközpont

Nyerd meg az 5 LED TV egyikét! Karácsonyi nyereményjáték a Pelikán Bevásárlóközpontban! Vásárolj 5000 Ft érték felett december 16-ig a Pelikán Bevásárlóközpont kijelölt üzleteiben és megnyerheted az 5 db Philips Full HD LED TV egyikét. Sorsolás december 19-én. További részletekért kattints a facebook.com/pelikanpbk vagy a pelikanbk.hu oldalra.

 
Kumánia

Tegye teljesebbé a szaunázást, válassza a Kumánia szaunaprogramjait. Minden pénteken, szombaton és vasárnap változatos tematikájú felöntésekkel várjuk a szaunázás szerelmeseit a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben. Egy felöntés csak 350 Ft/fő. A három felöntésből álló teljes program pedig csak 900 Ft/fő. A szaunaprogramokat érvényes szaunajeggyel rendelkező vendégeink vehetik igénybe. Még nem tudod, hol fogsz szilveszterezni? Irány Kisújszállás, és a Kumánia legnagyobb fürdős bulija! DJ, pezsgő, virsli és buli hajnalig. Vedd meg jegyed elővételben november 30-ig 1990 Ft-ért. További részletek a www.kumania.hu oldalon, valamint a Kumánia Gyógy - és Strandfürdő Facebook-oldalán.

 
Őszi Szolnoki Művészeti Hetek

XVIII. Őszi Szolnoki Művészeti Hetek programajánló: november 27., Budapest Ragtime Band „Vágyom egy nő után” című koncertje, december 3., Magyar Állami Népi Együttes Hajnali Hold című legújabb produkciója., december  12. Ghymes Együttes karácsonyi koncertje. További információt a www.szolnokfesztival.hu honlapon, vagy az Ars-In-Kom Kft. hangversenyirodájában, az 56/421-565-ös telefonszámon kaphatnak. Keressen bennünket a Facebook-on is.

 
Kápolna Fitness

Havi ötezer forintért korlátlan kondibérlet Szolnokon csak a Kápolna Fitnessnél! Igen, jól hallottad! Havi ötezerért akár minden nap, sőt, naponta többször is kondizhatsz nálunk! Ugyanitt hölgyeknek Flabélos bérlet - szintén korlátlan alkalommal - havi 3ezer forintért. Kápolna Fitness. Szolnok, Kápolna út 3.

 
Index autós-motoros iskola
Index jobbra, index balra, egyenes út a Százados útra. Index autós-motoros iskola, Szolnok, Százados út 1. Telefon: 06-56/429-726. Nálunk tanulj vezetni!
 
OVB

Önnek sincs már energiája egy fárasztó nap végén még a pénzügyeivel is foglalkozni? Képzett tanácsadóink ingyenesen állnak rendelkezésére, hogy bonyolultnak tűnő kérdéseire egyszerű választ kapjon. Pénzügyek, egyszerűen, jobban. www.ovb.hu

 
Bujáki Gumi

Verhetetlen téligumi akció? Bujáki Gumi!
Gumiabroncsok kátyúgaranciával? Bujáki Gumi!
Ingyenes szállítás Magyarország területén? Bujáki Gumi!
Klímatöltés, olajcsere, futóműállítás? Ez is Bujáki Gumi!
Mind egy helyen Szolnokon, a Mártírok út 55-ben!
Érdeklődni az 56-210-732 vagy a www.bujakigumi.hu oldalunkon lehet.
Út a minőséghez, Bujáki Gumi!

 
GÉPÁSZ

Legyen a GÉPÁSZ autószervíz partnere! Csatlakozzon ön is Szolnok egyik legnagyobb független autószervízéhez! Mi a legjobb áron megoldjuk autója összes problémáját! Személygépkocsi műszaki vizsgadíja most 18.900.- Forint a GÉPÁSZ-nál! Kérjen tőlünk bátran ajánlatot! Telefon: 56/220-739, cím: Szolnok, Vércse út 17.

 

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt