Ma 2014. április 24., csütörtök, György napja van.
Rádióreklám

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat.Viri-Ker Kft.
Vásárolja meg nálunk klíma berendezését! Midea, LG, Samsung, Toshiba, Panasonic, Daikin. 3 az egyben: vásárlás, szerelés, karbantartás. Viri-Ker Kft. Szolnok, Rákóczi út 3. Érdeklődjön a 06-70/386-0797-es telefonszámon.
 
Szelevény napja

Szelevény napja május 2-án, pénteken, a sportpályán! Tortasütő és főzőverseny, ugrálóvár, bohócshow. Sztárvendég Bangó Marika és Gáspár Laci. Este tüzijáték majd Retro utcabál hajnalig. Ilyen még nem volt! Szelevény napja május 2-án!

 
Profi Padló
Legjobb ár a Profi Padlónál! Ezen a héten a kültéri műfű négyzetmétere 1980 Ft helyett 1390 Ft, a beltéri műfű 980 Ft helyett 690 Forintos négyzetméter áron kapható. A 4 méteres Astra padlószőnyeg négyzetmétere 1320 Ft helyett csupán 990 Ft. A fa mintázatú PVC padlók már 790 Forintos négyzetméter ártól megvásárolhatók. Profi Padló áruház Szolnokon, a Tószegi úton, a Hetényi kórházzal szemben.
 
Tesco Ékszerüzlet

Figyelem! Új arany és ezüst ékszerek 30%-os  kedvezménnyel órák 50% engedménnyel kaphatók.  A törtarany felvásárlás a legmagasabb napi áron a világpiaci ártól függően 5000 Ft/grammért a téglagyári úti Tesco Ékszerüzletben.

 
Csupor Raktárüzlet

Május első vasárnapján mindenki azzal ébred fel, hogy édesanyja törődéséért egy újabb köszönetet mondjon el. Ha háláját mégsem tudja szavakba önteni, a Csuporban számtalan akciós ajándékot vehet, ami ön helyett fog beszélni. Ha ballag, vagy ha ballagtat, önnek szól az ajánlat. A virágra szánt forintokat nálunk most megspórolhatja, ha a pedagógusnak szánt ajándékot a Csuporból vásárolja. „... Üveg, műanyag, porcelán, a Csupornál mindent megtalál…” Csupor Raktárüzlet-Szolnok, Rákóczi út 50. Vevőszolgálat:   56/412-659.

 
Tisza-tavi Ökocentrum
A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum Európa legnagyobb édesvizű akváriumával egész évben várja vendégeit! Látogasson el hozzánk, ünnepelje velünk az Ökocentrum második születésnapját! Április 26-án 19 órától Compact Disco élő koncert, április 27-én születésnapi karneváli felvonulással, szórakoztató műsorokkal várjuk! Május elsején hagyományokat felelevenítő felvonulásra invitáljuk! További infó: www.tiszataviokocentrum.hu, 36/553-033.
 
Fortuna használtruha üzlet

Megnyílt a Fortuna használtruha üzlet Szolnokon, a Szapáry út 10-ben! Gyermek, felnőtt és sportruházat, hetente új árukészlettel. Minden szombaton akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat.  Fortuna használtruha üzlet, a Mindent Bele Hami mellett, a Szapáry út 10 alatt.

 
Kézilabda bemutató

Szereted a kézilabdát?  Akkor szólj az ismerőseidnek is! 2014. április 26-án, szombaton 10 órától a Széchenyi István Gimnáziumban Kézilabda bemutató: U8, U9, U10, U12 fiú és lány csapatokkal! Közreműködik a Törökszentmiklósi Kézilabda Egyesület. Ne feledd, szombat, 10 óra!

 
Index autós-motoros iskola
Index jobbra, index balra, egyenes út a Százados útra. Index autós-motoros iskola, Szolnok, Százados út 1. Telefon: 06-56/429-726. Nálunk tanulj vezetni!
 
OVB

Önnek sincs már energiája egy fárasztó nap végén még a pénzügyeivel is foglalkozni? Képzett tanácsadóink ingyenesen állnak rendelkezésére, hogy bonyolultnak tűnő kérdéseire egyszerű választ kapjon. Pénzügyek, egyszerűen, jobban. www.ovb.hu

 
Bujáki Gumi

Verhetetlen nyárigumi akció? Bujáki Gumi!
Gumiabroncsok kátyúgaranciával? Bujáki Gumi!
Ingyenes szállítás Magyarország területén? Bujáki Gumi!
Klímatöltés, olajcsere, futóműállítás? Ez is Bujáki Gumi!
Mind egy helyen Szolnokon, a Mártírok út 55-ben!
Érdeklődni az 56-210-732 vagy a www.bujakigumi.hu oldalunkon lehet.
Út a minőséghez, Bujáki Gumi!

 
GÉPÁSZ

Legyen a GÉPÁSZ autószervíz partnere! Csatlakozzon ön is Szolnok egyik legnagyobb független autószervízéhez! Mi a legjobb áron megoldjuk autója összes problémáját! Személygépkocsi műszaki vizsgadíja most 18.900.- Forint a GÉPÁSZ-nál! Kérjen tőlünk bátran ajánlatot! Telefon: 56/220-739, cím: Szolnok, Vércse út 17.

 

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

 

  

alt