Most ez szól:

Ma 2014. szeptember 02., kedd, Rebeka és Dorina napja van.
Rádióreklám

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat.Auchan

Óriási születésnapi akciók szeptember 5-étől 11-éig a szolnoki Auchan Áruházban! Most az ünnepelt hívja meg Önöket egy szülinapi programra, és hozzá a nem mindennapi akciós árakra! Figyeljen, hogy ne maradjon le a születésnapi meglepetéseinkről!

 
Esti Gimnáziumi képzés

Esti Gimnáziumi képzés indul Szolnokon, a Széchenyi István Gimnáziumban! Három év alatt érettségi bizonyítvány szerezhető! Tandíj nincs, a képzés ingyenes! Tanítás minden kedden és csütörtökön délután 3 órától lesz. Érdeklődni a Széchenyi István Gimnázium titkárságán lehet személyesen vagy az 56/ 340-555-ös telefonszámon.

 
Angex

Világmárkák elérhető áron? Angex! Jól jönne már egy pulcsi korán reggel a biciklin, vagy a buliból hazafelé menet? Keresd hatalmas, új őszi árukészletünket Szolnokon, a Pelikán Bevásárlóközpontban, az Ady Endre út 15. alatti üzletünkben! Szerezd be most a legjobb cuccokat, fizess beiskolázási utalvánnyal! Minden héten teljes árucsere!  www.angex.hu

 
Hegedűs Kft.

Korszerű, magas hatékonyságú gázkazánt szeretne? Keresse a Hegedűs Kft Ostor utcai üzletét! A piacvezető Ariston kondenzációs kazánok márkakereskedőjénél nem csak jó árakban, de szakszerű kiszolgálásban is részesül. Hogy hol? Hegedűs Kft, Szolnok, Ostor utca 1. Higgye el, itt tényleg megtalálja az ideális megoldást.

 
Civil Információs Centrum

Cégek, baráti táraságok figyelem! Új szolgáltatásokkal bővült a szolnoki Civil Információs Centrum kínálata! 100 fős rendezvény megtartására is alkalmas, technikailag teljesen felszerelt terem bérlése kerthasználattal, akár a hétvégén is! Civil Információs Centrum- Szolnok, Baross út 56.  Ugyanitt, a legmodernebb grafikai – és teljes körű könyvelői szolgáltatások! Telefonszám: 56-221-882.

 
Szolnoki Magyar Szablyavívók

A szolnoki Magyar Szablyavívók szeptember 8-án, hétfőn 18.00 órakor, nyílt bemutatót tartanak  a Vízügyi-Pálfy iskolában, melyre minden érdeklődőt szívesen várnak. A szolnoki Magyar Szablyavívó Iskola célja, nemzeti hagyományunk őrzése, ápolása mellett, a történelmi kardforgatás, ezen belül a katonai szablyavívás megismertetése és gyakorlása. A bemutatót vezeti Békési István 5. szablyaoktató. A bemutató ingyenes! Nem csak az urakat, hanem a hölgyeket is várják! A szolnoki Magyar Szablyavívó Iskola jelmondata: „Hogy az maradj, akinek születtél…”

 
Túrkevei Termál- és Élményfürdő
Használja ki még a nap melegét, és élvezze családjával a Túrkevei Termál- és Élményfürdő szolgáltatásait! Amíg a fiatalok az uszodában vagy a csúszdás, pezsgőfürdős élménymedencében hűsítik magukat, addig Ön kipróbálhatja a mozgásszervi, bőr- és nőgyógyászati betegségek gyógyítására is alkalmas gyógyvizes pezsgőmedence vizének jótékony hatását. Ha nem szeretne sokat utazni, szálláshelyeink várják, ahol a kedvező díjainkban az egész napos fürdőbelépő is benne van. De a rossz idő sem lesz akadály, hiszen a hamarosan megnyíló fedett élményfürdőnkben további medencékkel és szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket. Csobbanjon Ön is a Túrkevei Termál- és Élményfürdő-ben, és vegye igénybe gyógyászati és wellness szolgáltatásainkat!
 
Ázsia Áruház

Hatalmas őszi akció az Ázsia Áruházban. Az ősz elengedhetetlen kellékeire: kabátokra, cipőkre, táskákra, pulóverekre 30-tól akár 60 százalékos kedvezményt nyújtunk minden kedves vásárlónknak. Keress minket Szolnokon, a Baross út 10-12-es szám alatt, a posta mellett. Ne feledd, az akció csupán a készlet erejéig tart.

 
Index autós-motoros iskola
Index jobbra, index balra, egyenes út a Százados útra. Index autós-motoros iskola, Szolnok, Százados út 1. Telefon: 06-56/429-726. Nálunk tanulj vezetni!
 
OVB

Önnek sincs már energiája egy fárasztó nap végén még a pénzügyeivel is foglalkozni? Képzett tanácsadóink ingyenesen állnak rendelkezésére, hogy bonyolultnak tűnő kérdéseire egyszerű választ kapjon. Pénzügyek, egyszerűen, jobban. www.ovb.hu

 
Bujáki Gumi

Verhetetlen téligumi akció? Bujáki Gumi!
Gumiabroncsok kátyúgaranciával? Bujáki Gumi!
Ingyenes szállítás Magyarország területén? Bujáki Gumi!
Klímatöltés, olajcsere, futóműállítás? Ez is Bujáki Gumi!
Mind egy helyen Szolnokon, a Mártírok út 55-ben!
Érdeklődni az 56-210-732 vagy a www.bujakigumi.hu oldalunkon lehet.
Út a minőséghez, Bujáki Gumi!

 
GÉPÁSZ

Legyen a GÉPÁSZ autószervíz partnere! Csatlakozzon ön is Szolnok egyik legnagyobb független autószervízéhez! Mi a legjobb áron megoldjuk autója összes problémáját! Személygépkocsi műszaki vizsgadíja most 18.900.- Forint a GÉPÁSZ-nál! Kérjen tőlünk bátran ajánlatot! Telefon: 56/220-739, cím: Szolnok, Vércse út 17.

 

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt