Most ez szól:

Ma 2014. augusztus 30., szombat, Rózsa napja van.
Rádióreklám

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat.Túrkevei Termál- és Élményfürdő
Használja ki még a nap melegét, és élvezze családjával a Túrkevei Termál- és Élményfürdő szolgáltatásait! Amíg a fiatalok az uszodában vagy a csúszdás, pezsgőfürdős élménymedencében hűsítik magukat, addig Ön kipróbálhatja a mozgásszervi, bőr- és nőgyógyászati betegségek gyógyítására is alkalmas gyógyvizes pezsgőmedence vizének jótékony hatását. Ha nem szeretne sokat utazni, szálláshelyeink várják, ahol a kedvező díjainkban az egész napos fürdőbelépő is benne van. De a rossz idő sem lesz akadály, hiszen a hamarosan megnyíló fedett élményfürdőnkben további medencékkel és szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket. Csobbanjon Ön is a Túrkevei Termál- és Élményfürdő-ben, és vegye igénybe gyógyászati és wellness szolgáltatásainkat!
 
Ázsia Áruház

Hatalmas őszi akció az Ázsia Áruházban. Az ősz elengedhetetlen kellékeire: kabátokra, cipőkre, táskákra, pulóverekre 30-tól akár 60 százalékos kedvezményt nyújtunk minden kedves vásárlónknak. Keress minket Szolnokon, a Baross út 10-12-es szám alatt, a posta mellett. Ne feledd, az akció csupán a készlet erejéig tart.

 
Index autós-motoros iskola
Index jobbra, index balra, egyenes út a Százados útra. Index autós-motoros iskola, Szolnok, Százados út 1. Telefon: 06-56/429-726. Nálunk tanulj vezetni!
 
OVB

Önnek sincs már energiája egy fárasztó nap végén még a pénzügyeivel is foglalkozni? Képzett tanácsadóink ingyenesen állnak rendelkezésére, hogy bonyolultnak tűnő kérdéseire egyszerű választ kapjon. Pénzügyek, egyszerűen, jobban. www.ovb.hu

 
Bujáki Gumi

Verhetetlen nyárigumi akció? Bujáki Gumi!
Gumiabroncsok kátyúgaranciával? Bujáki Gumi!
Ingyenes szállítás Magyarország területén? Bujáki Gumi!
Klímatöltés, olajcsere, futóműállítás? Ez is Bujáki Gumi!
Mind egy helyen Szolnokon, a Mártírok út 55-ben!
Érdeklődni az 56-210-732 vagy a www.bujakigumi.hu oldalunkon lehet.
Út a minőséghez, Bujáki Gumi!

 
GÉPÁSZ

Legyen a GÉPÁSZ autószervíz partnere! Csatlakozzon ön is Szolnok egyik legnagyobb független autószervízéhez! Mi a legjobb áron megoldjuk autója összes problémáját! Személygépkocsi műszaki vizsgadíja most 18.900.- Forint a GÉPÁSZ-nál! Kérjen tőlünk bátran ajánlatot! Telefon: 56/220-739, cím: Szolnok, Vércse út 17.

 

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt