Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. március 01., vasárnap, Albin napja van.
Rádióreklám

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat.Hüllő Show

Bevállalod a kalandot? Nem riadsz vissza? És, ha támadnak? Hüllők, krokodil, óriáskígyó, kaméleon és közel 50 állatfaj! Hüllő Show – Állati napok március 4-ig, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban! Részletek az Agóra Facebook és weboldalán. 

 
Pelikán BK

Bevásárló napok a Pelikán Bevásárlóközpontban március 6-ától 8-áig. Ha szeretnél 10, 20 vagy akár 30%-os kedvezménnyel vásárolni, akkor keresd a kuponokat a Szolnoki Napló február 25-i és március 4-i számában, vagy tölts le a pelikanbk.hu weboldalról!

 
“Egészséges Életmódra Nevelésért” Alapítvány

Ebben az évben is támogassa adója 1%-val “Magyarország Legjobb Sportiskolája” cím birtokosát, a Szolnoki Sportiskolát segítő “Egészséges Életmódra Nevelésért” Alapítványt! Támogatását az atlétika, evezés, judo, kajak-kenu, vívás, röplabda és kosárlabda sportágakban eredményes 6-18 éves korú szolnoki fiatalok edzéseinek, versenyeinek biztosítására fordítjuk. Bővebb információkért látogasson a www.szolsport.hu weboldalunkra.

 
Kápolna Fitness

Havi ötezer forintért korlátlan kondibérlet Szolnokon csak a Kápolna Fitnessnél! Igen, jól hallottad! Havi ötezerért akár minden nap, sőt, naponta többször is kondizhatsz nálunk! Ugyanitt hölgyeknek Flabélos bérlet - szintén korlátlan alkalommal - havi 3ezer forintért. Kápolna Fitness. Szolnok, Kápolna út 3.

 
Index autós-motoros iskola
Index jobbra, index balra, egyenes út a Százados útra. Index autós-motoros iskola, Szolnok, Százados út 1. Telefon: 06-56/429-726. Nálunk tanulj vezetni!
 
Bujáki Gumi

Verhetetlen nyárigumi akció? Bujáki Gumi!
Gumiabroncsok kátyúgaranciával? Bujáki Gumi!
Ingyenes szállítás Magyarország területén? Bujáki Gumi!
Klímatöltés, olajcsere, futóműállítás? Ez is Bujáki Gumi!
Mind egy helyen Szolnokon, a Mártírok út 55-ben!
Érdeklődni az 56-210-732 vagy a www.bujakigumi.hu oldalunkon lehet.
Út a minőséghez, Bujáki Gumi!

 
GÉPÁSZ

Legyen a GÉPÁSZ autószervíz partnere! Csatlakozzon ön is Szolnok egyik legnagyobb független autószervízéhez! Mi a legjobb áron megoldjuk autója összes problémáját! Személygépkocsi műszaki vizsgadíja most 18.900.- Forint a GÉPÁSZ-nál! Kérjen tőlünk bátran ajánlatot! Telefon: 56/220-739, cím: Szolnok, Vércse út 17.

 

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt