Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. augusztus 03., hétfő, Hermina napja van.
Rádióreklám

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat.Western Union

Western Union! Pénzküldés bankszámla nélkül az Exclusive Change pénzváltóiban. Küldjön vagy fogadjon pénzt a világ bármely pontján a legrövidebb idő alatt. Western Union. Magyarországra küldéskor jelezze a fogadó félnek, hogy az Exclusive Change irodáit keresse. Exclusive.hu

 
Ázsia Áruház

Nyáron is hatalmas akció az Ázsia Áruházban. A magas hőmérséklet mellé Nálunk garantáltan alacsony árak párosulnak. Szerezd be a nyár elengedhetetlen kellékeit, fürdőruhákat, szandálokat, papucsokat, 30 vagy akár 60 százalékos kedvezménnyel. Keress minket Szolnokon, a Baross út 10-12-es szám alatt, a posta mellett. Ne feledd, az akció csupán készlet erejéig tart.

 
Exclusive Change

Exclusive Change! Külföldi nyaralást tervez? Az itthon megváltott valutával spórolhat. Kedvező árakkal, egyedi kedvezményekkel várjuk Önt is a bevásárlóközpontokban. Exclusive Change! Több mint valutaváltó. Exclusive.hu

 
H-Beton Kft.

Minőségi transzportbetongyártás, kiszállítás, betonszivattyús bedolgozás a H-Beton kft. szolnoki és törökszentmiklósi üzemében. Keressen minket honlapunkon: H-Beton.hu vagy érdeklődjön az 56/425-441-es telefonszámon. Ne keverje, a H-Betontól vegye!

 
Index autós-motoros iskola
Index jobbra, index balra, egyenes út a Százados útra. Index autós-motoros iskola, Szolnok, Százados út 1. Telefon: 06-56/429-726. Nálunk tanulj vezetni!
 
Bujáki Gumi

Verhetetlen nyárigumi akció? Bujáki Gumi!
Gumiabroncsok kátyúgaranciával? Bujáki Gumi!
Ingyenes szállítás Magyarország területén? Bujáki Gumi!
Klímatöltés, olajcsere, futóműállítás? Ez is Bujáki Gumi!
Mind egy helyen Szolnokon, a Mártírok út 55-ben!
Érdeklődni az 56-210-732 vagy a www.bujakigumi.hu oldalunkon lehet.
Út a minőséghez, Bujáki Gumi!

 
GÉPÁSZ

Legyen a GÉPÁSZ autószervíz partnere! Csatlakozzon ön is Szolnok egyik legnagyobb független autószervízéhez! Mi a legjobb áron megoldjuk autója összes problémáját! Személygépkocsi műszaki vizsgadíja most 18.900.- Forint a GÉPÁSZ-nál! Kérjen tőlünk bátran ajánlatot! Telefon: 56/220-739, cím: Szolnok, Vércse út 17.