Ma 2014. július 23., szerda, Lenke napja van.
Rádióreklám

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat.Kumánia

Idén is Kisújszálláson választják meg Kunország legszebb hölgyét! Az augusztus 2-ai megmérettetés házigazdája Abaházi Csaba. Az est sztárvendége: Zséda. A szépségverseny zsűrijének elnöke Sárfalvi Péter, többszörös világ- és Európa-bajnok öttusázó. Jöjjön el ön is, ismerje meg személyesen is Kunország legszebb hölgyét. Kumánia – ahol a csend és nyugalom minőséggel találkozik.

 
XHW

Egy éves az XHW, Szolnok legfiatalabb és legdinamikusabban fejlődő informatikai üzlete és szervize. Szülinapi akcióinkat keresd az üzletben! XHW Informatikai Szaküzlet Szolnok, Sütő út 9. XHW!

 
Dávid Férfidivat

A nyári vásár folytatódik a Dávid Férfidivatáru üzletben, még nagyobb engedménnyel. Minden nyári ing, nadrág, polók, S. Oliver ing és rövidnadrágok 30-40 % engedménnyel. Minőség, elegancia. Dávid Férfidivat Szolnok, Kossuth tér, a szökőkúttal szemben.

 
Butterfly

Minőségi angol használt ruha, kedvező áron! Női, férfi, gyermek ruházat, lakástextil, táskák. Minden termék kilója csak 1990 Ft. Butterfly Szolnok, Kossuth tér 10/A.

 
Ázsia Áruház

Hatalmas akció az Ázsia Áruházban! Július 14-től, augusztus 14-ig a teljes árukészletre 40, 50, vagy akár 60 százalékos kedvezményt nyújtunk minden kedves vásárlónknak. Keress minket Szolnokon, a Baross út 10-12-es szám alatt, a posta mellett. Ne feledd, a hatalmas akció csupán egy hónapig tart.

 
Index autós-motoros iskola
Index jobbra, index balra, egyenes út a Százados útra. Index autós-motoros iskola, Szolnok, Százados út 1. Telefon: 06-56/429-726. Nálunk tanulj vezetni!
 
OVB

Önnek sincs már energiája egy fárasztó nap végén még a pénzügyeivel is foglalkozni? Képzett tanácsadóink ingyenesen állnak rendelkezésére, hogy bonyolultnak tűnő kérdéseire egyszerű választ kapjon. Pénzügyek, egyszerűen, jobban. www.ovb.hu

 
Mukri és Társa Kft.

Hidraulikatömlők azonnali méretre gyártása, hidraulikacsavarzatok, fémcsövek, emeléstechnika, pneumatikus elemek forgalmazása, akkumulátorok, tömítések, fagyállók! Keresse a Mukri és Társa Kft-t Szandaszőlősön, a  Karinthy Frigyes út 55-ös szám alatt vagy hívja  az 56/240-871-es telefonszámot!

 
Főnix Virág

Ha szeretné emlékezetessé tenni az ünnepet, ha szeretné elbűvölni az ajándékozottat, válassza a Főnix Virágot, ahol találkozik az elegancia, az egyszerűség és a divat. Főnix Virág Szolnok, Szapáry utca 20.

 
Bujáki Gumi

Verhetetlen nyárigumi akció? Bujáki Gumi!
Gumiabroncsok kátyúgaranciával? Bujáki Gumi!
Ingyenes szállítás Magyarország területén? Bujáki Gumi!
Klímatöltés, olajcsere, futóműállítás? Ez is Bujáki Gumi!
Mind egy helyen Szolnokon, a Mártírok út 55-ben!
Érdeklődni az 56-210-732 vagy a www.bujakigumi.hu oldalunkon lehet.
Út a minőséghez, Bujáki Gumi!

 
GÉPÁSZ

Legyen a GÉPÁSZ autószervíz partnere! Csatlakozzon ön is Szolnok egyik legnagyobb független autószervízéhez! Mi a legjobb áron megoldjuk autója összes problémáját! Személygépkocsi műszaki vizsgadíja most 18.900.- Forint a GÉPÁSZ-nál! Kérjen tőlünk bátran ajánlatot! Telefon: 56/220-739, cím: Szolnok, Vércse út 17.

 

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

alt