Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. május 28., csütörtök, Emil és Csanád napja van.
ProgramokHagyományok hétvégéje Jászboldogházán

Hagyományok hétvégéje május 30-án Jászboldogházán! Fogathajtó verseny, egész nap gyermek és felnőtt programok, kirakodóvásár. Az est sztárvendégei Dolly Roll és Zoltán Erika. A programok látogatása ingyenes.

 
"Balettest"

Június 1-jén, hétfőn 19.00 órakor a Campus & kamarabérlet keretében "Balettest" a Szolnoki Főiskola Campus főépületében.Közreműködik a Mozdulat Táncműhely, művészeti vezető: Szitt Melinda.

 
Saul fia közönségtalálkozóval

A Cannes-i filmfesztivál után, premier előtt mutatja be a Tisza mozi a Saul fia című filmet június 9-én kedden 18.00 órás kezdettel. A filmet követő közönségtalálkozón többek között részt vesz Nemes Jeles László a film rendezője is.

 
Gyereknap Tiszakécskén

Május 31-én Városi Gyereknap lesz Tiszakécskén is. Helyszín az Arany János Műv.Központ.10.00 órától ingyenes légvár-akadálypályás csúszda, 14.00 órától Kolontos Palkó színjáték, 16.00 órától fellép a By the way, utánuk a Dalma Dance, Vadászi Ádám rapper, majd a Zafira Dance Team előadásában a Nagyidai cigányok táncshowt nézhetik meg az érdeklődők. Népi játékokkal-óriási sakk, malom, ördöglakatok, halászat stb.- várják a gyerkőcöket, de lesz kézműveskedés, arcfestés, könyvbörze. A belépés ingyenes.

 
Muzsnay Ákos kiállítás

Muzsnay Ákos Munkácsy -díjas grafikusművész kiállítása nyílt meg  a Szolnoki Művésztelep-Kert Galériában, mely június 21-ig látogatható.

 
Gyermeknap a könyvtárban

Készíts Te is szabadtéri játékot! - Gyermeknap a könyvtárban! Május 30-án szombaton 10.00 órától várják a gyerekeket a Verseghy Ferenc Könyvtárba.

 
Budapest Bár koncert

A 23. Szolnoki Zenei Fesztivál keretén belül, május 28-án a Szolnoki Főiskola Campusában  lemezbemutató koncertet ad  a Budapest Bár, kezdés 19.00 óra.

 
Szolnoki Országos Néptáncfesztivál

A 23. Szolnoki Országos Néptáncfesztivált május 29-30-31-én rendezik meg Az ANKK Agórában és a Szigligeti Színházban. A versenyprogramok mellett lesz Múltidéző, Téka táncház, kirakodó vásár és gálaműsor.

 
Czóbel kiállítás

Czóbel Béla festőművész képeiből nyílt  kiállítás a Szolnoki Galériában. A kiállítás anyaga válogatás a szentendrei Ferenczy Múzeum gyűjteményéből. A tárlat július 5-ig látogatható.

 
Nyári átkelés

A  TiszapArt Mozi Tavaszi Filmklubja  kedd esténként 18.00 órakor kezdődik. Minden hónap első keddje Filmvilág Filmklub, a vetítés után beszélgetés meghívott vendégekkel.

Bővebben...
 
Gerincjóga

Gerincjóga hétfőnként az ANKK Agórában 17.30-19.00-ig. Az órákat Klujber Judit jógaoktató vezeti.

 
Fények és formák

Návay Sándor : Fények és formák c.kiállítása nyílik május 6-án szerdán 17.00 órakor a Szoboszlai Galériában, a tárlat június 5-ig tekinthető meg.

 
Földünk rejtett kincsei

Földünk rejtett kincsei - ásványok és kövületek Baffy György hagyatékából címmel, kiállítás nyílt  a tiszaföldvári Tiszazugi  Földrajzi Múzeumban. A tárlat szeptember 12-ig látogatható.

 
Portrék az I.világháborús diplomácia világából...

Portrék az I.világháborús diplomácia világából.Zádor István portréi c. kiállítás megnyitója lesz március 19-én 16.00 órakor a Damjanich János Múzeumban, mely június 15-ig nézhető meg.

 
Kolostorok kincsei

Kolostorok kincsei - interaktív régészeti kiállítás nyílt a Damjanich János Múzeumban.  A tárlat június 7-ig nézhető meg.

 
Gimnasztika

Díjmentes lakossági gimnasztikára várnak mindenkit csütörtökönként 18.30-19.30-ig a Széchenyi Körúti Sportiskola tornatermébe.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt