Ma 2014. április 23., szerda, Béla napja van.
ProgramokTisza-tavi Ökocentrum

2 éves a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum. Április 26-án 19 órától Compact Disco élő koncert, április 27-én születésnapi karneváli felvonulással, szórakoztató műsorokkal várnak mindenkit.

 
Aktív Party

Április 26-án szombaton, ismét Aktív Party Tiszakécskén a Klub Kókuszban, az Aktív Rádió kedvenc zenéivel és Hám Tibivel. Kezdés: 22.00 óra.

 
Múzeumi esték

Múzeumi esték - április 24-én 17.00 órakor Jászberényben a Jász Múzeumban , Dr. Bartha Júlia néprajzkutató : Népviselet a Nagykunságban c. előadására várják az érdeklődőket. A belépés díjtalan.

 
Katyi

Április 26-án 19.00 órakor Tiszakécskén az Arany János Művelődési Központban, a Körúti Színház előadásában a Katyi c. előadást nézhetik meg. Rendezte: Galambos Zoltán, főbb szerepekben: Kautzky Armand, Placskó Emese, Tahi-Tóth László és Gyebnár Csepka.

 
Szép, Szőke Szerelmünk, A Tisza

Április 23-án 18.00 órakor  a Tisza  Moziban  Gyenes Károly Szép, Szőke Szerelmünk, a Tisza című 17 részes filmfolyamának bemutatója lesz. Vendégek lesznek a film alkotói közül: Gyenes Károly rendező, Varga János producer, Kis Kata narrátor . A filmsorozatnak azon részei kerülnek bemutatásra, melyeket Szolnokon és környékén forgattak.

 
Jótékonysági koncert

Jótékonysági koncert lesz Kiss Gergőért április 26-án 20.00 órakor a rákóczifalvai Varsány Közösségi Házban. Fellép a Mirodam és a Jelek zenekar. A koncert teljes bevételét  a leukémiás kisfiú gyógykezelésére ajánlják fel.

 
Kézilabda bemutató

Április 26-án, szombaton 10.00 órától a Széchenyi István Gimnáziumban Kézilabda bemutató: U8, U9, U10, U12 fiú és lány csapatokkal! Közreműködik a Törökszentmiklósi Kézilabda Egyesület.

 
V.Particum Biennálé-Szabadtéri Szoborkiállítás

V. Particum Biennálé-Szabadtéri Szoborkiállítás nyílt a Szolnoki Művésztelep kertjében,  ugyanitt  Lakatos Pál Sándor Munkácsy-díjas szobrászművész kiállítása is megtekinthető a Kert Galériában. Az alkotások május 11-ig nézhetők a Művésztelep nyitvatartási idejében.

 
"Zenei Impressziók"

Abonyi Maya és Baán Katalin fotóművészek, "Zenei Impressziók" c. kiállítása van  a túrkevei Finta Múzeumban, a Vadász Pál Kiállítóteremben. A képek április 28-ig nézhetők meg.

 
A szépség igézetében

A Szoboszlai Galériában a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Simon Ferenc szobrászművész , A szépség igézetében c. kiállítása látható, április 30-ig.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

 

  

alt