Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2014. december 18., csütörtök, Auguszta napja van.
ProgramokNyílt nap a Pszicho kuckóban

Nyílt nap lesz a Pszicho Kuckóban december 27-én szombaton 10.00-18.00 óra között. Téma: Kedvenc meséink, történeteink a hellingeri családállítás tükrében, avagy pillantás a lélek mélyének üzeneteibe. A téma vezető: Dr. Agócs Gabriella pszichiáter.

 
Galambkiállítás

A Karcagi Galambtenyésztő Egyesület a hétvégén rendezi meg  éves galambkiállítását.  A kiállítás megtekinthető a Karcagi  Városi Sportcsarnokban szombaton 9-18 óráig, vasárnap 8-13 óráig. A kiállítás mindkét napján kisállat börze  is lesz.

 
Fényvárók

Fényvárók című ünnepi kiállítás nyílik a Szolnoki Művésztelep Kert Galériában december 17-én szerdán 18.00 órakor. A tárlat 2015. március közepéig látogatható.

 
Családi hétvége

Családi hétvége lesz a Hild Viktor Könyvtárban december 20-án 14.30-17.30-ig. A mézeskalács  és ablakdísz készítése mellett karácsonyi totón is résztvehetnek a gyerekek.

 
Hagyományőrző Karácsonyi Játszóház

Hagyományőrző Karácsonyi Játszóházba hívják a gyerekeket december 20-án 14.30-18.00-ig a Napsugár Gyermekházba. A programok között szerepel mézeskalács sütés, karácsonyi díszek és dekorációk készítése agyagból, szalmából, textilből, fából.

 
Adventi falu

Szolnokon a Kossuth téren az Adventi faluban, ünnepi hangulattal, kézműves vásárral, színes programokkal és különleges karácsonyi italokkal várják  a város lakókat. December 20-án a Római Katolikus  felekezet gyertyagyújtása 16.30 -kor kezdődik,

 
Évzáró dallamok

Évzáró dallamok - A BibliotéKAR évbúcsúztató hangversenyre hív mindenkit december 19-én 16.00 órakor a Verseghy Könyvtár Művészeti Szalonjába. A belépés ingyenes.

 
Adventi hangverseny

Adventi hangverseny a Szolnoki Kodály Kórussal a Belvárosi Nagytemplomban december 19-én pénteken 18.00 órakor. Fellép Bódiss Tamás orgonaművész. A hangversenyre a belépés díjtalan.

 
Quiznight

Quiznight -  a TiszapArt Moziban. Ingyenes pubkvíz csapatoknak minden hétfőn, jó társaság, izgalmas kérdések, italnyeremények.

 
Kumánia

Szeptembertől minden hétvégén szaunaprogramokkal vár mindenkit a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő Kisújszálláson. Pénteken, szombaton és vasárnap 17.00 órától különböző tematika köré épülő felöntések közül választhatnak a szaunázás kedvelői.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt