Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2016. május 01., vasárnap, Fülöp, Jakab és Zsaklin napja van.
ProgramokElveszett dalok-Triász

 Elveszett dalok - Három nagyszerű zenész-Kálmán György /Dinamit.,Jankai Béla/Omega,-Sipos Péter/IrigyHónaljmirigy- ők a TRIÁSZ- május 6-án  koncerteznek a Tisza Moziban.

 
Születés hete

Május 4 és 10 között rendezik meg Szolnokon a Születés hete rendezvénysorozatot több helyszínen. A várandósság-szülés-csecsemőgondozás témában a szakma kiválóságai tartanak interaktív előadásokat,számtalan egyéb szórakoztató, kikapcsolódást igérő program kíséretében.Várják a leendő és már kismamákat, az apákat és a gyerekeket. Az előadások helyszínén gyerek megőrző működik, a programok ingyenesek. Bővebb info a részletes programokról a facebook/születéshete oldalon. 

 
"Életkedv"

Lippai Marianna motivátor "Életkedv" előadását hallgathatják meg az érdeklődők, május 3-án kedden 17.30-kor az Ab-Novák Agórában. 

 
Lajkó Félix koncert

Lajkó Félix koncert lesz a Tisza Moziban, május 4-én 19.00 órakor. A koncert után lemezdedikálás a kávéházban. 

 
Szárnyalás

Szárnyalás - az Esszencia Zenekar koncertje Csík Jánossal, Kacsó Hangával és a Kecskeméti City Balettel május 5-én 19.00 órakor lesz az Aba-Novák Agóra KK-ban. 

 
Bagdi Bella koncert

Előttem legyen mindig út - Önfejlesztő, motivációs koncert Bagdi Bellával május 5-én 19.00 órától a Tisza Moziban.

 
Születés hete

Születés hete rendezvénysorozat május 4-10 között Szolnokon, a Tiszakötők Szolnoki Babahordozó Klub szervezésében.A várandósság-szülés-csecsemőgondozás témában a szakma kiválóságai fognak előadásokat, beszélgetéseket tartani számtalan egyéb szórakoztató, kikapcsolódást igérő program kíséretében.A belépés díjtalan. 

 
Womans training

Womans training Szabó Nikivel Szolnokon az Építészeti és Faipari Szakközépiskolában minden szerdán 17.00 órától.