Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2016. október 24., hétfő, Salamon napja van.
ProgramokOrszágos Rajzfilmünnep
Tisza mozi program (Országos Rajzfilmünnep) október 29:
10.00 óra B€ terem: A nagy ho ho ho horgász, Kukori és Kotkoda, Pityke, Pom Pom meséi, Két bors ökröcske, Egér és oroszlán
10.15 óra E€ terem Bogyó és Babóca 13 mese, Hoppi mesék, Pocoyo
14.00 óra A terem A négyszögletű kerekerdő meséi, Cigánymesék, Komisz kölyök naplója, Coyote és a sápadtarcú, Coyote és a szikla, Kuflik, Összeállítás a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál 2016-os díjnyertes filmjeiből
15.00 óra €žB€ terem Mesék Mátyás királyról 
 
Októberi Babahordozó hét

II. Szolnoki Októberi Babahordozó hét október 27-28-án 3 helyszínen. 27-én a Fagyönygy Mozgásstúdióban RTM Szülés utáni regenerálódás és Kangatréning bemutató, a Verseghy Könyvtárban előadás lesz a téli hordozásról és szoptatási tényekről és tévhitekről, pénteken az Agórában 9.30-tól népi játékok és táncház majd ökokör-kézműves foglalkozás, du Ki köt és ki kötődik? cimmel előadást hallhatnak pszichológus részvételével.

 
Légitámadások Szolnok ellen ...

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum 2016 októberében elindítja ingyenes előadássorozatát. Az első előadás október 26-án 18.00 órakor lesz, címe: Légitámadások Szolnok ellen 1944-45-ben. Előadó: Magó Károly zászlós, repüléstörténeti kutató. 

 
Pál Feri Szolnokon

Pál Feri Szolnokon - Fordulat: a változás kulcsa, október 27-én 19.00 órakor a Campusban.

 
Happy Halloween Fashion Dance ...

Október 29-én, a Martfűi Művelődési Házban, Happy Halloween Fashion Dance és Rock & show minősítő verseny lesz,start és master kategóriákban, a Dalma Dance Club szervezésében. Sok-sok Halloween meglepetéssel, ajándékokkal várják a gyermekeket.

 
A szülés színei - Az ölelés ereje

A szülés színei - Az ölelés ereje: Információs estre vár mindenkit Kiss OLga dúla és Bán Zsófia hordozási tanácsadó október 26-án szerdán 17.00 órakor Rákóczifalván a Védőnői Szolgálatnál.A belépés ingyenes.

 
Vasútmodell kiállítás

Vasútmodell kiállítás várja a kicsiket és nagyokat  ezen a hétvégén szombaton és vasárnap 9 és délután  5 óra között Szolnokon a Vasútállomás mellett, a VOKE Csomóponti Művelődési Központban. Hagyományos és modul terepasztalok, I. és II. világháborús katonai és polgári makettek szerepelnek a látnivalók között . Lehet modellezni és lesz  nyereménysorsolás is .

 
Megemlékezés...

Megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére október 23-án vasárnap. A mécsesgyújtás 13.00 órakor a Kablay Lajos téren kezdődik. 15.00 órakor az '56-osok terén a megemlékezés és a koszorúzás után egyházi megemlékezést Végh Miklós református lelkész tart, ünnepi beszédet mond Szalay Ferenc polgármester. A TiszapArt Moziban ünnepi vetítés kezdődik 17.00 órakor, Gothár Péter: Megáll az idő c. filmdrámáját nézhetik meg az érdeklődők.