Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. július 05., vasárnap, Emese és Sarolta napja van.
ProgramokNyári Operaválogatás

Nyári Operaválogatás a TiszapArt Moziban a Sydney-Handa Operaból. Július 18-án szombaton 19.00 órakor a Travita-t vetítik.

 
Tisza parti Nyár

Tisza parti Nyár 2015  - július 11-én szombaton a Hild téren lesz  Zumba, Zsolnai Tamással, fellép a The Griffins együttes és Dj Eszenyi, az est sztárvendége a Balkán Fanatik.

 
Copy Con Club

Július 11-én szombaton a Stock Fedélzeten Copy Con Club koncertsorozat indul 21.00 órakor. Vendégek: Leggo Man, Dj Joe-Z, Moe és selecta James.

 
"A játék önfeledt öröme"

"A játék önfeledt öröme"-családi délutánra vár mindenkit a Csillagpor Alapítvány, július 8-án szerdán 16.00-19.00 óráig a Tiszaligeti strandra. Lesz Ringató foglalkozás Hodos Szilvivel és Tóth-Pál Zolival és hangszereikkel. 17.00 órától kerekasztal beszélgetés a játék önfeledt öröméről, meghivott szakemberekkel. A program ideje alatt kézműves foglalkozások és játékok várják a gyerekeket.

 
Sokszínű világ

Sokszínű világ - Szász József festőművész kiállítása nyílt meg  az Aba-Novák Agóra KK. kiállítóterében. A tárlat július 15-ig nézhető meg.

 
Gerincjóga

Gerincjóga hétfőnként az ANKK Agórában 18.00.19.30-ig. Az órákat Klujber Judit jógaoktató vezeti.

 
Földünk rejtett kincsei

Földünk rejtett kincsei - ásványok és kövületek Baffy György hagyatékából címmel, kiállítás nyílt  a tiszaföldvári Tiszazugi  Földrajzi Múzeumban. A tárlat szeptember 12-ig látogatható.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt