Ma 2014. július 24., csütörtök, Kinga és Kincső napja van.
ProgramokPont ott Party

Pont ott Party lesz a Tiszaligeti Strandon július 24-én este, 18.00 órakor ráhangolódás, 19.00 órakor ponthúzás, 21.00 órától buli Dj Bárány Attilával. A belépés 19.00 órától ingyenes.

 
A Nagy Háború és emlékezete

A Nagy Háború és emlékezete címmel nyílik kiállítás az I. világháború kitörésének 100.évfordulója alkalmából a Szolnoki Galériában július 31-én 16.00 órakor. Szintén ezen a napon várják a téma iránt érdeklődőket, levezető elnök Dr. Horváth László történész, Udovecz György hadtörténész, Bagi Gábor muzeológus és Szikszai Mihály főlevéltáros.

 
"Disznótor"

"Disznótor" címmel, népzenei Gálaműsor lesz az Arany János Művelődési Központban július 25-én pénteken 18.00 órától. Fellépnek Tiszakécske népzenészei, táncosai énekesei. A belépés díjtalan.

 
Tábortűz motorosokkal

A Tisza-parti Nyár rendezvény utolsó eseménye a Tábortűz motorosokkal a Tiszai Hajósok terén július 26-án, 19.00 órától. Lesz gyermek motorosverseny, country táncshow, Retro Zona koncert. Sztárvendég:P.Mobil.

 
Rock tér

Rock tér Szandaszőlősön. Július 25-én 19.00 órától a rockzene szerelmeseit várja a Kavics és a Frank Drebin zenekar a Lengyel Antal téren.

 
"Magunk mögött hagyott árnyék"

Háborús nemzedékek sorsa a XX. században,"Magunk mögött hagyott árnyék"című időszaki kiállítás nyílik a Kiss Pál Múzeumban Tiszafüreden. A kiállítás július 16-tól október 14-ig látható.

 
Nagykörű Galéria

Július 18-án pénteken 18.00 órakor a Nagykörű Galériában nyílik Révi Norbert szobrász és Nagy Dénes festőművész kiállítása. Az alkotásokat augusztus 30-ig lehet megnézni.

 
Motorcsónakázás

A Tisza-parti Nyár rendezvénysorozat keretein belül  motorcsónakázásra hívják az érdeklődőket július minden szombatján 16-20.00 óra között. Indulás a Tisza-parti sétányról, a Vizirendőrséggel szemben.

 
Napsugaras nyár

Napsugaras nyár - szabaidős programok a Játék-Házban, hétfőtől-péntekig, 8-12-ig és 13-16-ig. Kötetlen játéklehetőségek: számítógépes,playstation,Nintendo,biliárd, csocsó, léghoki. A program augusztus elsejéig várja a gyerekeket.

 
Vízen, úton, sínen...

Vízen, úton, sínen - közlekedéstörténeti kiállítás nyílt a JNK-Szolnok Megyei Levéltárban. A tárlat a Levéltár nyitvatartási idejében látogatható, csoportok jelentkezését is várják.

 
Belorusz Ikonfestészet

Belorusz Ikonfestészet a 17-18.században c kiállítás látható a Damjanich János Múzeumban.  A kiállítás  a múzeum I. emeleti időszaki kiállítótermében látogatható augusztus 27-ig.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

alt