Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. január 25., vasárnap, Pál napja van.
ProgramokIX. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét

Három napon át számos program várja az érdeklődőket az Agórában, a Városi KOllégiumban és Szandaszőlősön is. Előadások és beszélgetések nőgyógyász főorvossal, gyermekorvossal, védőnőkkel, alapítványi nagykövettel, a IX. Európai Méhnyakrák Megelőzési Héten. Megnyitó január 27-én 14.00 órakor az ANKK-ban.

 
'A bécsi klasszikától az olasz romantikáig'

A bécsi klasszikától az olasz romantikáig, a Szolnoki Szimfónikusok következő koncertje január 26-án hétfőn lesz 19.00 órakor a Városháza Dísztermében. Közreműködik Koppándi Jenő. karmester: Dubóczky Gergely.

 
'A legkisebb fiú'

'A legkisebb fiú' - Finta Sámuel emlékkiállítás nyílik Túrkevén a Finta Múzeumban, a Magyar Kultúra Napja alkalmából, január 23-án pénteken 16.00 órakor.
 

 
Aerobik Gála

Aerobik Gála lesz január 31-én, 14.00 órától, a Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola tornatermében.  A versenyen 3 egyesület 100 versenyzője közel 200 vendég előtt fogja összemérni tudását, de a verseny mellett számos fellépővel gazdagított gálaműsort láthatnak a kedves érdeklődők.

 
Olvasókuckó

Január 30-án, pénteken 16.30-kor  ismét Olvasókuckó a Verseghy Ferenc Könyvtárban. Beszélgetés  James E.L.: A szürke ötven árnyalata c. regényéről.

 
Itt a farsang áll a bál!

Itt a farsang áll a bál! - kézműves foglalkozást rendeznek a farsangi előkészületekhez, január 29-én 16.30-tól a Verseghy Ferens Könyvtárban. A foglalkozást vezeti Tóth Etelka Edit.

 
"Erdélyen innen-Alföldön túl..

"Erdélyen innen-Alföldön túl. A Fekete-Körös völgye a századfordulón " c. kiállítás nyílt  a Magyar Kultúra Napja alkalmából, a Szolnoki Galériában. A kiállítás március 29-ig látogatható.

 
Deszkaképek és egyéb népek

Deszkaképek és egyéb népek - Rab Beatrix kiállítása látható a Verseghy Ferenc Könyvtár Művészeti Szalonjában. A képek február 6-ig tekinthetők meg.

 
Farsangi álmok

Schéner Mihály Kossuth-és Munkácsy-díjas festőművész Farsangi álmok c. kiállításának a megnyitója lesz január 21-én szerdán 17.00 órakor a Szoboszlai Galériában. A képek február 28-ig láthatók.

 
Gimnasztika

Díjmentes lakossági gimnasztikára várnak mindenkit csütörtökönként 18.30-19.30-ig a Széchenyi Körúti Sportiskola tornatermébe.

 
Fényvárók

Fényvárók című ünnepi kiállítás nyílt a Szolnoki Művésztelep Kert Galériában. A tárlat 2015. március közepéig látogatható.

 
Quiznight

Quiznight -  a TiszapArt Moziban. Ingyenes pubkvíz csapatoknak minden hétfőn, jó társaság, izgalmas kérdések, italnyeremények.

 
Kumánia

Szeptembertől minden hétvégén szaunaprogramokkal vár mindenkit a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő Kisújszálláson. Pénteken, szombaton és vasárnap 17.00 órától különböző tematika köré épülő felöntések közül választhatnak a szaunázás kedvelői.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt