Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2017. február 26., vasárnap, Edina napja van.
ProgramokToldi estéje

Toldi estéje-Sudár Annamária és Heinczinger Mika közös műsora március 2-án 16.00 órakor kezdődik a Tisza Moziban. 

 
Szolnoktudás Egyeteme

Mátyás király és a szolnoki vár igaz története címmel Kertész Róbert régész, történész tart előadást március elsején szerdán 18.00 órakor a Városháza Dísztermében. A belépés díjtalan. 

 
Hangszert a kézbe

Február 28 tól,ötnapos, díjtalan hangszersimogató, interaktív hangszerkiállítás, több mint száz kipróbálható hangszerrel, hangtechnikai eszközzel és ministúdiókkal. Minikoncertek, rendhagyó ének- és zeneórák iskolásoknak és felnőtteknek, Szolnokon, az Aba-Novák Agórában.

 
Gombkiállítás

Gombkiállítás a Hild Viktor Könyvtárban. Engel Aranka gyűjtő kiállítása megtekinthető március 1-március 31 ig a könyvtár nyitvatartási idejében.

 
VII. Alföldi Kolbász- és Hurkatöltő Fesztivál

Az Alföld hamisítatlan disznótoros ételeivel, kiváló hangulatával, és műsoraival várják az érdeklődőket március 4-én, a martfűi Városi Sportcsarnokba a VII. Alföldi Kolbász- és Hurkatöltő Fesztiválra. A fellépők között lesz Márió a harmonikás, valamint magyar és határon kívüli hagyományőrző együttesek is szórakoztatják a látogatókat.

 
Feminális Fesztivál-avagy mi kell a nőnek ?

Feminális Fesztivál-avagy mi kell a nőnek ? Divat, család, szépség, egészség. Február 25-én ép lélek.. február 26-án ép testben..mindez az Aba Novák Agórában két napon át. 

 
Válogatás az elmúlt 30 év sajtófotóiból

Válogatás az elmúlt 30 év sajtófotóiból-Mészáros János fotóművész kiállítása a Verseghy Ferenc Könyvtárban nézhető meg  február végéig

 
Aerobik

Aerobik ingyen Szolnokon a Vásárhelyi Pál Közgazdasági Szakközépben, minden hétfőn és csütörtökön 18-19 óra között.Vezeti: Nagy Adrienn aerobik edző.