Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2016. szeptember 28., szerda, Vencel napja van.
ProgramokKosárlabda

Szeptember 30-án az utolsó felkészülési mérkőzését játssza az Olaj csapata.Az ellenfél a Kecskemét gárdája lesz a Tiszaligetben 17: 30-kor. A találkozó után szurkolói ankétot tartanak.

 
Röplabda

Október elsején ,szombaton 16.00 órakor a Körcsarnokban fogadja a Dunaújváros gárdáját az elsőosztályú férfi röplabda-bajnokság 2.fordulójában az Openhaus-Szolnok RKSI röplabdacsapata.

 
Tiszai hal Napja...

Október elsején a Tiszai Hajósok terén 4.Tiszai hal Napja és Sparhelt Fesztivál. Látványkonyhai bemutatók, kóstolók, halas finomságok, 12.00 óralor haltelepítés, horgászverseny, szál-ka-land gyermekjátszóház várja a kicsiket és nagyokat.

 
Kutatók éjszakája

Kutatók éjszakája Szolnokon a Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Karán, szeptember 30-án 18.00-21.00 között. Rengeteg izgalmas programmal várják a középiskolásokat és szüleiket az egyetem Campusában. 

 
Tükrök ragyogása

 Tükrök ragyogása-Szentendre Szolnokon c.kiállítás finisszázsára hívják az érdeklődőket szeptember 24-én 18.00 órakor a Szolnoki Galériába.

 
Újjászületés

Újjászületés - Kerekes Andrea Paverpol oktató 3 dimenziós textilkiállítása látható a Verseghy Ferenc Könyvtárban. A tárlat szeptember 30-ig lesz nyitva. 

 
Alles-Minden

Szeptember 9-én 18.00 órakor,  Alles-Minden- címmel nyílik Ulrich Wirner festőművész kiállítása a Szolnoki Művésztelep Kert Galériában. A kiáálitást Verebes György festőművéz nyitja meg, és szeptember 29-ig nézhető meg.