Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2014. október 22., szerda, Előd napja van.
ProgramokEmlkezés...

Október 27-én 17.00 órakor Tiszakécskén a Szent Imre téren az 1956-os kécskei sortűz áldozataira emlékeznek. Beszédet mond: Székelyné Kőrösi Ilona művelődéstörténész. A megemlékezés koszorúzással zárul.

 
Álomkép turné

Álomkép turné - Bereczki Zoltán lemzbemutató koncertje október 31-én lesz az ANKK-ban 19.00 órakor.

 
Október 23-i ünnepi programok

2014. október 23-án ismét együtt emlékezhetünk a forradalomra és a mártírhalált halt hősökre.

Bővebben...
 
Filozófiai barangolások....

Interaktív, történelmi előadásra várnak mindenkit október 25-én 16.00 órakor. A téma: Filozófiai barangolások az ókori, sztoikus filozófiában. Helyszín: Hild Viktor Könyvtár.

 
" Volt egy tánc"

" Volt egy tánc" - Pillanatok 1956-ból - emlékműsor lesz Tiszakécskén az Arany János Művelődési Központban október 23-án 10.00 órakor. Közreműködik a Városi Színjátszókör, a Boróka zenekar,a Móricz Zsigmond Oktatási Intézmény tanárai és diákjai, valamint a Zafira Dance Team és a Nagy Tisza Néptánccsoport.

 
Léna Szancova

Léna Szancova festőművész kiállítása nyílik a Verseghy Ferenc Könyvtár Művészeti Szalonjában, október 7-én kedden 16.00 órakor.

 
Anne Frank-Történelem a mának

 Anne Frank-Történelem a mának címmel  kiállítás nyílt a Verseghy Ferenc Könyvtárban. A tárlat október végéig látogatható.

 
Quiznight

Quiznight -  a TiszapArt Moziban. Ingyenes pubkvíz csapatoknak minden hétfőn, jó társaság, izgalmas kérdések, italnyeremények.

 
Kumánia

Szeptembertől minden hétvégén szaunaprogramokkal vár mindenkit a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő Kisújszálláson. Pénteken, szombaton és vasárnap 17.00 órától különböző tematika köré épülő felöntések közül választhatnak a szaunázás kedvelői.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt