Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2014. október 25., szombat, Blanka és Bianka napja van.
ProgramokŐszi szünet

Őszi szünidei programokkal várja a gyerekeket a Napsugár Gyermekház 8-16.00 óra között. Október 27-én őszi koszorút és lámpásokat, 28-án agyagfigurákat és kézbábokat, 29-én ablakdíszt és textilbábokat lehet készíteni.

 
Nagy Rajzolás

A Múzeumok Őszi Fesztiválja keretén belül október 26-án 9-17.00 óra között ismét megrendezik a Nagy Rajzolást a Szolnoki Galériában. Téma: A Mi Világunk. Rajzfelszerelést biztosítanak, a program ingyenes.

 
Vatikáni Múzeum 3D

Vatikáni Múzeum 3D ben, a TiszapArt Moziban október 25 és 26-án 15.00 órakor.  A múzeum és a Sixtus - kápolna lenyűgöző, több mint kétezer éves múltra visszatekintő gyűjteménye James Cameron egyedülálló filmes technológiaijának köszönhetően, soha nem látott minőségben kerül a mozinézők elé. Egy látványos utazás a művészet és a lélek legmélyebb bugyraiba, a múzeum igazgatója, Antonio Paolucci, szakszerű vezetésével.

 
Emlkezés...

Október 27-én 17.00 órakor Tiszakécskén a Szent Imre téren az 1956-os kécskei sortűz áldozataira emlékeznek. Beszédet mond: Székelyné Kőrösi Ilona művelődéstörténész. A megemlékezés koszorúzással zárul.

 
Reformáció...

Reformáció - Még több vallás vagy állandó szükség?  Szász Zoltán református lelkész előadása október 31-én 15.00 órakor a Tiszazugi Földrajzi Múzeumban Tiszaföldváron.

 
Álomkép turné

Álomkép turné - Bereczki Zoltán lemzbemutató koncertje október 31-én lesz az ANKK-ban 19.00 órakor.

 
Október 23-i ünnepi programok

2014. október 23-án ismét együtt emlékezhetünk a forradalomra és a mártírhalált halt hősökre.

Bővebben...
 
Filozófiai barangolások....

Interaktív, történelmi előadásra várnak mindenkit október 25-én 16.00 órakor. A téma: Filozófiai barangolások az ókori, sztoikus filozófiában. Helyszín: Hild Viktor Könyvtár.

 
Anne Frank-Történelem a mának

 Anne Frank-Történelem a mának címmel  kiállítás nyílt a Verseghy Ferenc Könyvtárban. A tárlat október végéig látogatható.

 
Quiznight

Quiznight -  a TiszapArt Moziban. Ingyenes pubkvíz csapatoknak minden hétfőn, jó társaság, izgalmas kérdések, italnyeremények.

 
Kumánia

Szeptembertől minden hétvégén szaunaprogramokkal vár mindenkit a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő Kisújszálláson. Pénteken, szombaton és vasárnap 17.00 órától különböző tematika köré épülő felöntések közül választhatnak a szaunázás kedvelői.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt