Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. augusztus 31., hétfő, Erika és Bella napja van.
ProgramokKönyvkóstoló

Könyvkóstoló Tiszakécskén a Városi Könyvtárban, szeptember 4-én 18.00 órakor. Böszörményi Gyula író vendége:Reményi József Tamás szerkesztő, kritikus, szatírikus író.

 
Magyar-Román focimeccs

Szeptember 4-én szombaton 20.45-től élőben közvetítik a TiszapArt Moziban a Magyarország - Románia válogatott labdarúgó mérkőzést. A belépés ingyenes de helyet online foglalni kell.

 
Busho Nemzetközi Rövidfilmfesztivá

Busho Nemzetközi Rövidfilmfesztivál lesz szeptember 3-5 között a TiszapArt Moziban. A fesztivál filmjeire a belépés díjtalan.

 
RetroZóna klub

Szeptember 5-én újra megnyitja kapuit a RetroZóna klub, a Jubileum Bowling és Élménycenterben. Az est sztárvendége, a 20 éves Bon Bon zenekar frontembere, Szolnoki Péter. A szünetekben a hangulatot Dj Hám Tibi fokozza!

 
Pszicho kuckó

Folytatódik a Pszicho kuckó az Aba-Novák Agóra KK-ban, szeptember 2-án szerdán 18.00 órakor. Téma: Két világ határán 2. rész. Előadó: Újlaki Csaba csillagász.

 
Hegedűs Endre kiállítás

Hegedűs Endre festőművész kiállításának a megnyitója lesz szeptember 4-én pénteken 15.00 órakor a Szolnoki Galériában. A tárlat október 11-ig nézhető meg.

 
Olvasd el!

Olvasd el! címmel pályázatot hírdet a Verseghy Ferenc Könyvtár Gyermekkönyvtára. Várják gyerekek pályaműveit a kedvenc könyvük népszerűsítésére.Ez lehet-bármilyen technikával készült - reklám, plakát, könyvajánló, fotó stb. Leadási határidő: szeptember 8.

 
Ping-pong

Minden hétfőn és szerdán 14.00-16.00 óra között ingyenes ping-pong edzések vannak az Aba-Novák Agórában.

 
Földünk rejtett kincsei

Földünk rejtett kincsei - ásványok és kövületek Baffy György hagyatékából címmel, kiállítás nyílt  a tiszaföldvári Tiszazugi  Földrajzi Múzeumban. A tárlat szeptember 12-ig látogatható.