Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. november 29., vasárnap, Taksony napja van.
ProgramokCsík Zenekar

December 2-án szerdán 19.00 órakor a Csík Zenekar koncertezik a Szolnoki Főiskola Campusában.

 
Advent a Kossuth téren

Adventi programok a Kossuth téren

Bővebben...
 
Advent

Advent első vasárnapján, november 29-én 9.00-12.00 óra között Adventi kézműves játszóházat rendeznek a Szandaszőlősi Művelődési Házban. A délelőtt folyamán adventhez kapcsolódó apróságokat lehet készíteni, 16.00 órától pedig Adventi műsor és gyertyagyújtás lesz a művelődési házban a Szandaszőlősi Általános Iskola diákjainak közreműködésével.

 
Csáki Róbert kiállítása

Csáki Róbert festőművész kiállítása nyílik november 21-én szombaton 18.00 órakor a Szolnoki Művésztelep-Kert Galériában. Megnyitja: Verebes György festőművész, megtekinthető, december 16-ig.

 
A szerdai gyerek

Premier előtti vetítés lesz november 30-án, hétfőn 18.00 órától a TiszapArt Moziban. A szerdai gyerek című új magyar film közönségtalálkozóján  vendég lesz a rendező, Horváth Lili és a főszereplő Vecsey Kinga. A szerdai gyerek nyáron a Karlovy Vary nemzetközi filmfesztiválon a Nyugattól Keletre (East of the West) versenyszekció győztese lett, továbbá a filmkritikusokból álló FEDEORA zsűri is díjazta a magyar filmet valamint elnyerte a legjobb rendezés díját a németországi Cottbus filmfesztiválon.

 
Baráth Fábián kiállítás

Baráth Fábián szobrászművész kiállítása látható a Damjanich János Múzeumban  december 13-ig.

 
Kumánia Gyógyfürdő

A kisújszállási Kumánia Gyógyfürdőben, szeptember 1-től minden kedden, pénteken és vasárnap 17.00 órától szauna programokkal várják a kedves vendégeket, akik 3-3 felöntésen vehetnek részt.