Ma 2014. április 20., vasárnap, Tivadar napja van.
ProgramokHúsvét Kisújszálláson

Április 20-án, vasárnap húsvéti meglepetésekkel, tojásfestő versennyel, kedvezményekkel és éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő, Kisújszálláson.

 
Szép, Szőke Szerelmünk, A Tisza

Április 23-án 18.00 órakor  a Tisza  Moziban  Gyenes Károly Szép, Szőke Szerelmünk, a Tisza című 17 részes filmfolyamának bemutatója lesz. Vendégek lesznek a film alkotói közül: Gyenes Károly rendező, Varga János producer, Kis Kata narrátor . A filmsorozatnak azon részei kerülnek bemutatásra, melyeket Szolnokon és környékén forgattak.

 
Jótékonysági koncert

Jótékonysági koncert lesz Kiss Gergőért április 26-án 20.00 órakor a rákóczifalvai Varsány Közösségi Házban. Fellép a Mirodam és a Jelek zenekar. A koncert teljes bevételét  a leukémiás kisfiú gyógykezelésére ajánlják fel.

 
Keresd a húsvéti tojást...

Játékos családi vetélkedőre várnak mindenkit április 21-én 10-14 óra között a Bagolyvár Vadasparkban. A programok között szerepel versenyfutás Jocival, látványetetés az ormányos medvéknél és a varjúknál, akadályverseny, népi játékok és lovaglás.

 
A Karma bilincsei

A Karma bilincsei címmel tart előadást Bhaktipad Dasz - április 22-én 17.00 órakor a Gépipari Szakközépiskolában. A belépés ingyenes.

 
Kézilabda bemutató

Április 26-án, szombaton 10.00 órától a Széchenyi István Gimnáziumban Kézilabda bemutató: U8, U9, U10, U12 fiú és lány csapatokkal! Közreműködik a Törökszentmiklósi Kézilabda Egyesület.

 
Tavaszi szünidei programok

Tavaszi szünidei programokkal várják az iskolásokat a Napsugár Gyermekház mindkét helyszínén, április 17, 18 és 22-én. A Kézműves-házban lehet agyagozni, gyönygyöt fűzni, nemeznyakláncot készíteni, tojást festeni, a Játék-házban, videovetítés, mesekvíz, csocsó és léghoki bajnokság várja a gyerekeket. Az ingyenes  foglalkozások 8-16.00 óráig tartanak.

 
V.Particum Biennálé-Szabadtéri Szoborkiállítás

V. Particum Biennálé-Szabadtéri Szoborkiállítás nyílt a Szolnoki Művésztelep kertjében,  ugyanitt  Lakatos Pál Sándor Munkácsy-díjas szobrászművész kiállítása is megtekinthető a Kert Galériában. Az alkotások május 11-ig nézhetők a Művésztelep nyitvatartási idejében.

 
"Zenei Impressziók"

Abonyi Maya és Baán Katalin fotóművészek, "Zenei Impressziók" c. kiállítása van  a túrkevei Finta Múzeumban, a Vadász Pál Kiállítóteremben. A képek április 28-ig nézhetők meg.

 
A szépség igézetében

A Szoboszlai Galériában a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Simon Ferenc szobrászművész , A szépség igézetében c. kiállítása látható, április 30-ig.

 
Kalandorok Klubja

Madagaszkár, Demény István fotográfus, világutazó szemével, vetítéssel egybekötött élménybeszámoló,április 22-én 17.00 órakor a TIT-nél

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

 

  

alt