Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2017. november 19., vasárnap, Erzsébet napja van.
Programok"A Nő illata"

Lady's Club a Verseghy Ferenc Könyvtárban,november 23-án csütörtökön 17.00 órakor. Téma:"A Nő illata", vendég Pintér Marianna Judit aromaszakértő. A belépés ingyenes. 

 
Görög est

November 20-án, hétfőn 19.00 órakor a városháza dísztermébe várja közönségét a Szolnoki Szimfonikus Zenekar. A Görög est szólógitárosa és karmestere Notis Georgiou.

 
"Női energiák"

"Női energiák"-hangversenysorozat keretén belül az Angyalok kórusa címmel várja a Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus az érdeklődőket november 22-én szerdán 18.00 órakor a Városháza Dísztermébe.Vendég: Dobszay Péter karnagy. 

 
Visszatérés az Aranykorba

Visszatérés az Aranykorba-Csakra mandala szakrális festészeti tanfolyam lesz november 25-26-án 10.00-17.00 óráig az Aba-Novák Agórában. A foglalkozást vezeti Hummel Rozália Radhika, Indiában élő szakrális festőművésznő. A festészetet kiegészíti meditáció, relaxáció és a gyógyító hangok technikája. 

 
Foci

Hazai mérkőzést vív az NBII-es labdarúgó-bajnokságban a Szolnoki MÁV FC csapata vasárnap 13.00 órakor. Az ellenfél a Budaörs együttese lesz. 

 
A Viszkis

November 23-án 17:30 órakor vetítik A Viszkis című magyar filmet a TiszapArt Moziban, mely után közönségtalálkozóra várják az érdeklődőket. A vetítés után vendég lesz Klem Viktor színművész.

 
Murzsa Tibor előadása

Negatív érzelmek kiiktatása, út a sikerhez. Murzsa Tibor előadása november 19-én 15 órakor kezdődik a Tudomány és Technika házában Szolnokon.

 
4.Nemzetközi Versenytánc Gála

4.Nemzetközi Versenytánc Gála lesz november 19-én 18.00 órától az Aba Novák Agóra KK-ban.Hazai és nemzetközi versenytáncosok és a Szoldance TSE versenyzőinek előadása a Szimfonik Harsona Együttes kiséretében látható. 

 
"Pusszantás mindenkinek!"

"Pusszantás mindenkinek!"-karikatúrák Hofi Gézáról az Aba Novák Agóra KK-ban. A magyar művészek által készített karikatúrák kiállítása november 3-26-ig látható.