Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2017. június 24., szombat, Iván napja van.
ProgramokBirkafőző fesztivál

Június 23-24 között Karcagon ismét birkafőzőverseny és népi ételek főzőversenye lesz. Szombaton a hagyományos birkafőző versenyen, igazi hagyományos birkapörkölttel, hagyományőrző programokkal, népművészeti kirakodóvásárral, kézműves élelmiszerek vásárával várják a vendégeket.

 
Boomerang Club

Június 23-án pénteken este a Boomerang Clubban egy igazi fiesztát varázsol Csordás Tibi, szombaton pedig zúzós estét biztosít a Szolnok Sesson party sorozat keretében Dj Szecsei. Az Irish Angel pubban szombaton este a jól megszokott retro slágerek pörögnek. 

 
Múzeumok Éjszakája

A szolnoki közművelődési intézmények is csatlakoztak a Múzeumok Éjszakája országos programsorozathoz, így június 24-én 10 helyszínen meghosszabbított nyitva tartással és változatos programokkal várják az érdeklődőket.

 
Szandai nyár
Szandai nyár komplex családi nap a Lengyel Antal téren Szandaszőlősön, június 24-én.
Bővebben...
 
Zenés talk show

Zenés talk show- meghökkentő történetek, különleges fiatalokkal június 23-án 19.00-23.00 óráig a Talifish Teaházban. Fellép:Szabó Balázs. 

 
Sportok, Gólok Éjszakája
A VII. Sportok, Gólok Éjszakája június 24-én 19.00 és 03.00 óra között várja a sport rajongókat a Tiszaligetben. A Szolnoki Sportcentrum szervezésében idén 3 sportág (fallabda, streetball, kispályás labdarúgás), illetve drink-pong és foci ügyességi pálya került be a programba. Az érdeklődők egy jó kis jamboree részesei lehetnek. 
 
Szőke Tisza Borozó

Június 17-én szombaton este Tiszakécskén a Szőke Tisza borozó ismét a legjobb slágerekkel várja a szórakozni vágyókat. Hangulatfelelős Dj Focek. 

 
Európai Vakáció

Európai Vakáció-Szünidei matiné a Tisza Moziban június 19-25 között.Vetítik többek között pl a Sárkányvarázs, a Belle és Sebastian, a Pizsamaparti, a Ricsi a gólya c filmeket. 

 
"Személyiségünk titkai"

"Személyiségünk titkai"- Képmeditációs kiállítás nyílt az Aba Novák Agórában. Témája: utazás a testi-lelki kiégés ürességéből az Isten-szerelem erőtől és békességtől duzzadó teljességébe.Hecker Róbert meditációs szövegeihez Csiffáry Zsuzsanna készítette az illusztrációkat. A kiállítás július 2-ig látható.

 
Törékeny élet

Törékeny élet címmel,Fergéné Berkesi Tünde Tiffany-üvegtárgyaiból és Gulyás Nóra kerámiatárgyaiból nyílt kiállítás a Verseghy Könyvtárban. A kiállítás június 30-ig nézhető meg.