Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2016. október 27., csütörtök, Szabina napja van.
ProgramokTalifish

Október 28-án nyit Szolnok(-és az ország) egyik legkülönlegesebb szórakozóhelye, a Szertelen Ifjúsági Ház helyén,Talifish néven.Pénteken és szombaton este 18:00-tól ingyenes koncertekkel várják a fiatalokat. Pénteken fellép Szabó Balázs és csapata, szombat esti fellépő Bajnai Marcell, sztárvendég : Nika. 

 
Sukhishvili
November 5-én a Szolnoki Városi Sportcsarnok  egy igazán unikális programmal várja az arra érdeklődőket. Nem kisebb együttes lép fel mint a világhírű Grúz Állami Népi együttes a Sukhishvili amely a világ legnagyobb színpadain kápráztatta el a közönséget.  
 
Prémium party

Október 29-én, szombaton Prémium party lesz a tiszaföldvári Beauty klubban a legjobb zenékkel és Dj Eszenyivel! 

 
Foci

Október 30-án a Tiszaligeti Stadionban fogadja a Sz.MÁV FC csapata NBII-es bajnoki mérkőzésen a Szeged 2011 gárdáját. A találkozó 17.00 órakor kezdődik. 

 
Országos Rajzfilmünnep
Tisza mozi program (Országos Rajzfilmünnep) október 29:
10.00 óra B€ terem: A nagy ho ho ho horgász, Kukori és Kotkoda, Pityke, Pom Pom meséi, Két bors ökröcske, Egér és oroszlán
10.15 óra E€ terem Bogyó és Babóca 13 mese, Hoppi mesék, Pocoyo
14.00 óra A terem A négyszögletű kerekerdő meséi, Cigánymesék, Komisz kölyök naplója, Coyote és a sápadtarcú, Coyote és a szikla, Kuflik, Összeállítás a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál 2016-os díjnyertes filmjeiből
15.00 óra €žB€ terem Mesék Mátyás királyról 
 
Októberi Babahordozó hét

II. Szolnoki Októberi Babahordozó hét október 27-28-án 3 helyszínen. 27-én a Fagyönygy Mozgásstúdióban RTM Szülés utáni regenerálódás és Kangatréning bemutató, a Verseghy Könyvtárban előadás lesz a téli hordozásról és szoptatási tényekről és tévhitekről, pénteken az Agórában 9.30-tól népi játékok és táncház majd ökokör-kézműves foglalkozás, du Ki köt és ki kötődik? cimmel előadást hallhatnak pszichológus részvételével.

 
Pál Feri Szolnokon

Pál Feri Szolnokon - Fordulat: a változás kulcsa, október 27-én 19.00 órakor a Campusban.

 
Happy Halloween Fashion Dance ...

Október 29-én, a Martfűi Művelődési Házban, Happy Halloween Fashion Dance és Rock & show minősítő verseny lesz,start és master kategóriákban, a Dalma Dance Club szervezésében. Sok-sok Halloween meglepetéssel, ajándékokkal várják a gyermekeket.