Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2014. október 20., hétfő, Vendel és Irén napja van.
ProgramokÁlomkép turné

Álomkép turné - Bereczki Zoltán lemzbemutató koncertje október 31-én lesz az ANKK-ban 19.00 órakor.

 
Október 23-i ünnepi programok

2014. október 23-án ismét együtt emlékezhetünk a forradalomra és a mártírhalált halt hősökre.

Bővebben...
 
Mozart és Sosztakovics

Mozart és Sosztakovics-A Szolnoki Szimfónikus Zenekar hangversenye október 20-án 19.00 órakor az Aba Novák bérlettel folytatódik. Helyszín:ANKK. Vezényel Izaki Maszahiro. Az est sztárvendége : Ingrid Fuzjiko Hemming zongoraművész.

 
Nagyítár(s)ban

Folytatódik a Nagyítá(r)sban sorozat a Damjanich János Múzeumban, október 20-án 16.00 órakor Zsolnay László művészettörténész a "Képzőművészet és háború" címmel tart előadást.

 
Filozófiai barangolások....

Interaktív, történelmi előadásra várnak mindenkit október 25-én 16.00 órakor. A téma: Filozófiai barangolások az ókori, sztoikus filozófiában. Helyszín: Hild Viktor Könyvtár.

 
Képzőművészet Hete

A Képzőművészet Hetét rendezik meg Szolnokon is október 15-20 között. Az I. Szolnoki Bronzöntő Szimpózium kiállítása nyílik október 15-én szerdán az Agóra Galériájában. Szintén ezen a napon nyílik Baksai József Munkácsy-díjas festőművész Limen c. kiállítása az ANKK-ban. A Szoboszlai Galériában október 17-én pénteken 17.00 órakor Louis Stuljfzand és Lóránt János Demeter művészek "Svédasztal" c. kiállítására várják az érdeklődőket. Október 18-án szombaton 15.00 órakor a Művésztelep Kert-Galériában "Emlékanalízis III" címmel Szurcsik József  Munkácsy-díjas képzőművész tárlata nyílik,  és szintén szombaton 18.00 órakor a Szolnoki Galériában " Folyó-A Szolnoki Képzőművészeti Társaság kiállítása 2014 c. tárlatot nyitja meg Nagy Katalin művészettörténész. A megnyitó alkalmából a budapesti Nemzeti Színház művészei előadják a Képhalászok prológus c. színművet.

 
" Volt egy tánc"

" Volt egy tánc" - Pillanatok 1956-ból - emlékműsor lesz Tiszakécskén az Arany János Művelődési Központban október 23-án 10.00 órakor. Közreműködik a Városi Színjátszókör, a Boróka zenekar,a Móricz Zsigmond Oktatási Intézmény tanárai és diákjai, valamint a Zafira Dance Team és a Nagy Tisza Néptánccsoport.

 
Léna Szancova

Léna Szancova festőművész kiállítása nyílik a Verseghy Ferenc Könyvtár Művészeti Szalonjában, október 7-én kedden 16.00 órakor.

 
Anne Frank-Történelem a mának

 Anne Frank-Történelem a mának címmel  kiállítás nyílt a Verseghy Ferenc Könyvtárban. A tárlat október végéig látogatható.

 
Quiznight

Quiznight -  a TiszapArt Moziban. Ingyenes pubkvíz csapatoknak minden hétfőn, jó társaság, izgalmas kérdések, italnyeremények.

 
Kumánia

Szeptembertől minden hétvégén szaunaprogramokkal vár mindenkit a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő Kisújszálláson. Pénteken, szombaton és vasárnap 17.00 órától különböző tematika köré épülő felöntések közül választhatnak a szaunázás kedvelői.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt