Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2017. augusztus 23., szerda, Bence napja van.
ProgramokFoci

Augusztus 23-án,szerdán 17.30-kor kezdődik a Tiszaligetben a SZ.MÁV FC-MTK NBII-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés. 

 
Kalandtúra

Augusztus 25-én 17.00 órától Családi kalandtúrát szervez a Szandaszőlősi Művelődési Ház, az ügyesség, a csapatszellem, az erő, a logika, a gyorsaság, a kreativitás és a fortuna jegyében. A legügyesebb családokat tanszervásárlási utalványokkal jutalmazzák. Jelentkezni augusztus 24-ig lehet, és szintén pénteken 20.00 órától ismét Lampionos est a Szandaszőlősi Művelődési Ház agórájában, ezúttal egy Salsa partyval várják a táncoslábúakata. Mindkét rendezvény ingyenes.

 
XXVI. Falunap és Kukoricafesztivál

XXVI. Falunap és Kukoricafesztivál lesz augusztus 25-26-án Tiszatenyőn a Szent István parkban. 25-én rock és grillparty, fellép a Gitt1let zenekar és Sipos F.Tamás valamint a Retrozóna, Dj Hám Tibivel.Szombaton 14.00 órakor a Szolnoki Légierő Zenekar nyitja a programokat, aztán fellépnek a tiszatenyői ovisok és általános iskolások,lesz gyerekműsor a Zene Bona Társulatta, közben arcfestés és lufihajtogatás. 16.45 kor fellép Márió a harmónikás, majd nótacsokorral szórakoztat az Operett Voices Társulat. 18.15-kor tombolahúzás, 19.00 órától Michael Jackson emlékshow, majd hip-hop táncbemutató után 20.00 órától V-Tech koncert, majd szamba show, 21.30-tól tűzijáték, 22.00 órától Hooligens koncert várja a szórakozni vágyókat. A rendezvényt retro disco zárja. A rendezvény mindkét nap ingyenes.

 
RetroZóna

Retro Zóna utcazene, ráadás,a Galéria étterem teraszán, augusztus 26-án szombaton 21.00 órától.

 
V. Cserkei Extrém délután

V. Cserkei Extrém délután-augusztus 26-án 15.00-22-00 óráig tartják Cserkeszőlőn. A motoros felvonulás 16.00 órakor kezdődik, majd motoros és quados bemutatókkal szórakoztatják a közönséget, este Dj.J. Taylor áll a lemezjátszók mögött. A rendezvény ingyenes, a résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak.

 
Nyár végi tekergő

Nyár végi tekergő - a szolnoki nyár egyik legnagyobb biciklis kalandjára várják a diákokat 12-18 éves korig, augusztus 23-án 13.00-15.30 között, a Kossuth téren.A rendezvényen, 6 állomáson mérhetik össze szellemi és gyakorlati tudásukat a résztvevők. Azok a fiatalok, kik a legtöbb pontot gyűjtik össze, az értékes nyeremények mellett, akár egy új kerékpárral is gazdagabbak lehetnek. Jelentkezni augusztus 20-ig lehet.

 
Hétköznapi Eufónia

Hétköznapi Eufónia- Nagy Otília festőművész kiállítása augusztus 9-én szerdán nyílik a Művésztelep KERT Galériában.Megtekinthető szeptember 3-ig.