Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2017. március 27., hétfő, Hajnalka napja van.
ProgramokBalaton koncert

Balaton koncert a Tisza Moziban április elsején 22.00 órától. Vendégek is fellépnek a zenekarral, ef. Zámbó István és a szolnoki érdekeltségű, L2 zenekar.

 
Ne légy áldozat!

Ne légy áldozat!- Női önvédelmi képzés indul március 28-án, majd minden kedden és csütörtökön lesz 18.00-19.00 között a Fehér Farkasok Tréning Központ szervezésében. 

 
Hogyan teremtsünk Szellemünkkel,Tudatunkkal a Lelkünkből

Demján Antal Judit Grabovoj oktató tart előadást március 29-én,szerdán 17.00-19.00 óra között a Jendrassik Gépipari Szakgimnáziumban. Téma:Hogyan teremtsünk Szellemünkkel,Tudatunkkal a Lelkünkből merítve?

 
Olvasókör

Olvasókör a Verseghy Ferenc Könyvtárban. A Nobel díjasok sorozat következő témája: Ernst Hemingway. Az előadást Füzes Tamás kubai fotói színesítik.Ideje: március 28 kedd 16:30.

 
Szolnoktudás Egyeteme
A Szolnoktudás Egyeteme következő előadása március 28-án, kedden 18.00 órakor lesz a Városháza Dísztermében. Előadó:Béres Marcell közgazdász, a Béres cseppet feltaláló Béres József unokája. Téma:Nagyapám emléke, és a Béres szolnoki fejlesztései. A belépés díjtalan. 
 
Az öltöztető nők aranykora

Az öltöztető nők aranykora-Vidovits Iván festőművész kiállítása a Szolnoki Művésztelep Kert Galériában  megtekinthető áprlis 18-ig. 

 
Gombkiállítás

Gombkiállítás a Hild Viktor Könyvtárban. Engel Aranka gyűjtő kiállítása megtekinthető március 1-március 31 ig a könyvtár nyitvatartási idejében.

 
Aerobik

Aerobik ingyen Szolnokon a Vásárhelyi Pál Közgazdasági Szakközépben, minden hétfőn és csütörtökön 18-19 óra között.Vezeti: Nagy Adrienn aerobik edző.