Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2016. szeptember 25., vasárnap, Eufrozina és Kende napja van.
ProgramokTiszai hal Napja...

Október elsején a Tiszai Hajósok terén 4.Tiszai hal Napja és Sparhelt Fesztivál. Látványkonyhai bemutatók, kóstolók, halas finomságok, 12.00 óralor haltelepítés, horgászverseny, szál-ka-land gyermekjátszóház várja a kicsiket és nagyokat.

 
Kutatók éjszakája

Kutatók éjszakája Szolnokon a Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Karán, szeptember 30-án 18.00-21.00 között. Rengeteg izgalmas programmal várják a középiskolásokat és szüleiket az egyetem Campusában. 

 
Sport

Szeptember 25-én vasárnap két bajnoki mérkőzést is játszanak Szolnokon,a Tiszaligetben. 16.00 órakor bemutatkozik az új bajnoki szezonban az Openhaus RKSI Szolnok férfi röplabdacsapata, mely meccset játszik a  Pénzügyőr gárdája ellen,majd 18.00 órakor a Sz.MÁV FC az  újonc Mosonmagyaróvár együttese ellen  lép pályára a labdarúgó NBII-ben.

 
Hangok és Harangok

Hangok és Harangok - Mága Zoltán és sztárvendégei koncertje szeptember 27-én 18.00 órakor lesz a Belvárosi Szentháromság templomban. A rendezvény ingyenes. 

 
Magyar Képek

A Szolnoki Szimfonikus Zenekar Magyar Képek címmel szeptember 26-án, hétfőn 19.00 órakor rendezi meg évadnyitó hangversenyét az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Liszt Ferenc hangversenytermében. Közreműködik: Fülei Balázs zongorán, vezényel: Izaki Maszahiro.Â

 
Tükrök ragyogása

 Tükrök ragyogása-Szentendre Szolnokon c.kiállítás finisszázsára hívják az érdeklődőket szeptember 24-én 18.00 órakor a Szolnoki Galériába.

 
Újjászületés

Újjászületés - Kerekes Andrea Paverpol oktató 3 dimenziós textilkiállítása látható a Verseghy Ferenc Könyvtárban. A tárlat szeptember 30-ig lesz nyitva. 

 
Alles-Minden

Szeptember 9-én 18.00 órakor,  Alles-Minden- címmel nyílik Ulrich Wirner festőművész kiállítása a Szolnoki Művésztelep Kert Galériában. A kiáálitást Verebes György festőművéz nyitja meg, és szeptember 29-ig nézhető meg.