Ma 2014. július 30., szerda, Judit és Xénia napja van.
ProgramokKunország szépe választás

 Augusztus 2-án választják meg Kunország legszebb hölgyét Kisújszálláson, a Hotel Kumániában.

 
Parti-Túra

Parti-Túra- Szolnoki Szimfónikus Nyár a Tiszai Hajósok terén. Augusztus 2-án szombaton 20.30-tól Szerenád címmel világslágerek várják az érdeklődőket, az opera és a musical világából, Lőrincz Judit,Baranyai Annamária,Bot Gábor és Dósa Mátyás közreműködésével. Vezényel: Cser Ádám. Esőnap: augusztus 3 vasárnap.

 
East Fest

Kelet Magyarország legnagyobb fesztiválja, az East Fest, már 3.alkalommal nyitja meg kapuját július 31-én és 3 napon át koncertek, interaktiv előadások, civil falu, retro sátor várja a fesztiválozókat.

 
Bicogó Maraton

Augusztus 2-án 9.00 órakor rajtol a Bicogó Maraton a Kossuth térről.Útvonal: Szolnok-Doba-Nagykörű-Kőtelek-Tiszasüly.

 
Kivi a strandról

Minden szombaton 12-15 óra között az Aktív Rádió kívánságműsora a Tiszaligeti Strandról is jelentkezik, kérheti kedvenceit a  csúszda tetejéről, a medence partjáról, de akár a vízből is. Augusztus 2-án Csefkó Balázs lesz a daldíler.

 
Nagy Háború

A Nagy Háború-100-c. időszaki kiállítás megnyitója lesz július 30-án szerdán 17.00 órakor a Tiszazugi Földrajzi Múzeumban. Közreműködik Sóki Ferenc tárogatóművész. A tárlat szeptember 30-ig látogatható keddtől-szombatig 9.00-17.00 óra között.

 
Kerti Könyvkóstoló

Kerti Könyvkóstoló - Tiszakécskén augusztus elsején 18.00 óra. Vendég: Tasnádi Iró, drámaíró. Házigazda: Böszörményi Gyula író.

 
"Magunk mögött hagyott árnyék"

Háborús nemzedékek sorsa a XX. században,"Magunk mögött hagyott árnyék"című időszaki kiállítás nyílik a Kiss Pál Múzeumban Tiszafüreden. A kiállítás július 16-tól október 14-ig látható.

 
Nagykörű Galéria

Július 18-án pénteken 18.00 órakor a Nagykörű Galériában nyílik Révi Norbert szobrász és Nagy Dénes festőművész kiállítása. Az alkotásokat augusztus 30-ig lehet megnézni.

 
Napsugaras nyár

Napsugaras nyár - szabaidős programok a Játék-Házban, hétfőtől-péntekig, 8-12-ig és 13-16-ig. Kötetlen játéklehetőségek: számítógépes,playstation,Nintendo,biliárd, csocsó, léghoki. A program augusztus elsejéig várja a gyerekeket.

 
Vízen, úton, sínen...

Vízen, úton, sínen - közlekedéstörténeti kiállítás nyílt a JNK-Szolnok Megyei Levéltárban. A tárlat a Levéltár nyitvatartási idejében látogatható, csoportok jelentkezését is várják.

 
Belorusz Ikonfestészet

Belorusz Ikonfestészet a 17-18.században c kiállítás látható a Damjanich János Múzeumban.  A kiállítás  a múzeum I. emeleti időszaki kiállítótermében látogatható augusztus 27-ig.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

alt