Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. március 01., vasárnap, Albin napja van.
ProgramokLegszebb emlékeink kapcsos könyve

Legszebb emlékeink kapcsos könyve - Válogatás a Nyugdíjasok Országos Szövetsége által meghírdetett irodalmi pályázat díjnyertes munkáiból. A könyvbemutató március 6-án pénteken 16.00 órakor lesz a Verseghy Ferenc Könyvtár Művészeti Szalonjában.

 
"Grafikák"

Bosnyák Zsuzsa festőművész, "Grafikák" c. kiállítása március 3-án nyílik a Verseghy Ferenc Könyvtár Művészeti Szalonjában. A tárlatot megnyitja Pogány Gábor Benő szobrászművész.Megtekinthető március 21-ig.

 
Streetball bajnokság

Március 8-án vasárnap 10.00 órától, a Tiszaligeti Streetball pályán, rossz idő esetén a Városi Sportcsarnokban, rendezik meg a városi streetball bajnokságot. Várnak minden kosárlabdázni szeretőt.

 
Életre kelt történelem

Életre kelt történelem - a Verseghy Ferenc Könyvtárban, március 4-én 17.00 órakor a téma: Ludwig van Beethoven, és a csend hangjai. Beethoven, a magánember.Előadó Kiszelyné Tóth Anett  történész.

 
Téli séta

Téli séta a Tisza árterén és a Tiszakürti Arborétumban február 28-án szombaton. A természet téli arcának megfigyelésére invitálják a természetbarátokat egy vezetett séta keretében a Közép-Tiszai Tájvédelmi Körzetbe. A séta időtartama: kb. 2-2,5 óra, hossza  kb.4-5 km. A részvétel díjtalan.

 
Szenesnek áll a világ

Szenesnek áll a világ - Vidám zenés színházi est Szenes Iván slágereivel két részben Nagyváradi Erzsébet és Vasicsek János előadásában, élő zenekari kísérettel az ANKK Központ Színháztermében március 7-én 19.00 órakor.

 
Zorán

Zorán koncertre várják az érdeklődőket március 4-én 19.00 órakor a Városi Sportcsarnokba.

 
Állati napok

Állati napok Szolnokon az ANKK Agórában. Hüllők, krokodilok, óriáskígyók, kaméleonok -  közel 50 állatfaj kiállítása lesz február 24-március 4 között.

 
Megavers 7

Az ANKK és a Szolnok Televízió ismét meghírdeti a Megavers tehetségkutató versenyt. Az idei versenyt a 110 éve született József Attila emlékének szentelik. A versenyre március 2-ig lehet jelentkezni.

 
Nyári átkelés

 

Február 17-én indul a TiszapArt Mozi Tavaszi Filmklubja 16 filmmel, kedd esténként 18.00 órától. Minden hónap első keddje Filmvilág Filmklub, a vetítés után beszélgetés meghívott vendégekkel.

Bővebben...
 
"Erdélyen innen-Alföldön túl..

"Erdélyen innen-Alföldön túl. A Fekete-Körös völgye a századfordulón " c. kiállítás nyílt  a Magyar Kultúra Napja alkalmából, a Szolnoki Galériában. A kiállítás március 29-ig látogatható.

 
Gimnasztika

Díjmentes lakossági gimnasztikára várnak mindenkit csütörtökönként 18.30-19.30-ig a Széchenyi Körúti Sportiskola tornatermébe.

 
Fényvárók

Fényvárók című ünnepi kiállítás nyílt a Szolnoki Művésztelep Kert Galériában. A tárlat 2015. március közepéig látogatható.

 
Kumánia

Szeptembertől minden hétvégén szaunaprogramokkal vár mindenkit a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő Kisújszálláson. Pénteken, szombaton és vasárnap 17.00 órától különböző tematika köré épülő felöntések közül választhatnak a szaunázás kedvelői.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt