Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. március 29., vasárnap, Auguszta napja van.
ProgramokVégre otthon!

Végre otthon! c. amerikai animációs filmet Szolnokon csak a TiszapArt Moziban vetítik március 26-április 1 között. Rendező: Tim Johnson, a szereplőknek olyan hírességek kölcsönözték hangjukat mint Rihanna, Steve Martin és Jennifer Lopez.

 
Meditatív koncert

Meditatív koncertre várnak minden érdeklődőt március 29-én 10:30-kor, a Szolnoki Műszaki Szakközép-és Szakiskolába. A belépés díjtalan.

 
Zenei társalgó II.

Zenei társalgó II. - A barokk és a bécsi klasszika Bach és Mozart művein keresztül, március 30-án hétfőn, 19.00 órakor a Megyeháza dísztermében. A Szolnoki Szimfónikus Zenekart Baráti Kristóf vezényli, aki a koncerten hegedűn is közreműködik.
 

 
Válogató verseny

Március 28-29-én a Francia pásztorkutya Klub, a Hungária Belga Juhászkutya klub és a Czimre kutyaiskola, világbajnoki válogató versenyt és magyar bajnokságot rendez Szolnokon a tiszaligeti lovaspályán, a Főiskola mögött. A belépés díjtalan.

 
Enduro Cross nyílt nap

Március 29-én vasárnap ismét megszervezik a már jól ismert enduro cross nyílt napot, ahol egy nagy baráti hangulatú motorozásra számíthatnak az érdeklődők. 2x1 óra enduró futam, valamint cross és gyerek futamokat is rendeznek. A program a motocross pályán 9.00 órakor kezdődik.

 
Portrék az I.világháborús diplomácia világából...

Portrék az I.világháborús diplomácia világából.Zádor István portréi c. kiállítás megnyitója lesz március 19-én 16.00 órakor a Damjanich János Múzeumban, mely június 15-ig nézhető meg.

 
"Lettem, vagyok, múlok,ismét leszek"

"Lettem, vagyok, múlok,ismét leszek" - képek az Alföld népművészetéből c. kiállítás nyílt Karcagon a Győrffy István Nagykun Múzeumban. A fényképeket Szabó Antónia Holló László-díjas fotó-és képzőművész készítette. A tárlat május 2-ig látogatható.

 
Kolostorok kincsei

Kolostorok kincsei - interaktív régészeti kiállítás nyílt a Damjanich János Múzeumban.  A tárlat június 7-ig nézhető meg.

 
Nyári átkelés

 A  TiszapArt Mozi Tavaszi Filmklubja  kedd esténként 18.00 órakor kezdődik. Minden hónap első keddje Filmvilág Filmklub, a vetítés után beszélgetés meghívott vendégekkel.

Bővebben...
 
"Erdélyen innen-Alföldön túl..

"Erdélyen innen-Alföldön túl. A Fekete-Körös völgye a századfordulón " c. kiállítás nyílt  a Magyar Kultúra Napja alkalmából, a Szolnoki Galériában. A kiállítás március 29-ig látogatható.

 
Gimnasztika

Díjmentes lakossági gimnasztikára várnak mindenkit csütörtökönként 18.30-19.30-ig a Széchenyi Körúti Sportiskola tornatermébe.

 
Kumánia

Szeptembertől minden hétvégén szaunaprogramokkal vár mindenkit a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő Kisújszálláson. Pénteken, szombaton és vasárnap 17.00 órától különböző tematika köré épülő felöntések közül választhatnak a szaunázás kedvelői.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt