Ma 2014. április 25., péntek, Márk napja van.
ProgramokFantázia bérlet

A Fantázia bérlet következő előadása április 28-án, 19.00 órakor a Campusban lesz. A Szolnoki Szimfónikusok előadásában  Beethoven I és V. zongoraversenyét  hallgathatják meg a zenerajongók. Közreműködik Fujii Aki, a zenekar premier szólistája.

 
" Mondák a magyar történelemből"

" Mondák a magyar történelemből" c. kiállítás nyílik április 25-én a TiszapArt  Moziban, 15.00 órakor.

 
Vezetéstechnikai tréning

A V2 Bikers és a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság kis sebességű tréninget szervez motorosok részére, április 26-án 10.00 órai kezdettel, rendőr motoros oktatók részvételével.Helyszín, a volt papírgyár területe. Részvétel csak  előzetes bejelentkezés után, a képzés ingyenes. Jelentkezni Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. lehet.

 
Barcsay mester és tanítványa

Barcsay mester és tanítványai - Barcsay Jenő, Balogh László, Deim Pál, Konok Tamás - című kiállítása nyílik április 24-én 15.00 órakor a Damjanich János Múzeumban. A tárlat június 8-ig látogatható.

 
Tisza-tavi Ökocentrum

2 éves a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum. Április 26-án 19 órától Compact Disco élő koncert, április 27-én születésnapi karneváli felvonulással, szórakoztató műsorokkal várnak mindenkit.

 
Aktív Party

Április 26-án szombaton, ismét Aktív Party Tiszakécskén a Klub Kókuszban, az Aktív Rádió kedvenc zenéivel és Hám Tibivel. Kezdés: 22.00 óra.

 
Katyi

Április 26-án 19.00 órakor Tiszakécskén az Arany János Művelődési Központban, a Körúti Színház előadásában a Katyi c. előadást nézhetik meg. Rendezte: Galambos Zoltán, főbb szerepekben: Kautzky Armand, Placskó Emese, Tahi-Tóth László és Gyebnár Csepka.

 
Jótékonysági koncert

Jótékonysági koncert lesz Kiss Gergőért április 26-án 20.00 órakor a rákóczifalvai Varsány Közösségi Házban. Fellép a Mirodam és a Jelek zenekar. A koncert teljes bevételét  a leukémiás kisfiú gyógykezelésére ajánlják fel.

 
Kézilabda bemutató

Április 26-án, szombaton 10.00 órától a Széchenyi István Gimnáziumban Kézilabda bemutató: U8, U9, U10, U12 fiú és lány csapatokkal! Közreműködik a Törökszentmiklósi Kézilabda Egyesület.

 
V.Particum Biennálé-Szabadtéri Szoborkiállítás

V. Particum Biennálé-Szabadtéri Szoborkiállítás nyílt a Szolnoki Művésztelep kertjében,  ugyanitt  Lakatos Pál Sándor Munkácsy-díjas szobrászművész kiállítása is megtekinthető a Kert Galériában. Az alkotások május 11-ig nézhetők a Művésztelep nyitvatartási idejében.

 
"Zenei Impressziók"

Abonyi Maya és Baán Katalin fotóművészek, "Zenei Impressziók" c. kiállítása van  a túrkevei Finta Múzeumban, a Vadász Pál Kiállítóteremben. A képek április 28-ig nézhetők meg.

 
A szépség igézetében

A Szoboszlai Galériában a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Simon Ferenc szobrászművész , A szépség igézetében c. kiállítása látható, április 30-ig.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

 

  

alt