Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2016. június 01., szerda, Tünde napja van.
ProgramokGrill Kupa és Halkolbász Fesztivál...

 Június 4-én az 5. Pelikán Grill Kupa és a 8. Halkolbász és Halétel Fesztivál lesz a Pelikán Bevásárló Központ tetőteraszán. A grillpárbajt Serényi Zsolt és Bede Róbert vívja.

 
Halászlé Fesztivál

Nagyréven Halászlé Fesztivál lesz június 3-4 én. Pénteken motoros találkozó és felvonulás lesz, 21.00 órakor sztárvendég :Nótár Mary, szombaton kezdődik a halászléfőző verseny, 13.00 órától szépségverseny több kategóriában, 21.00 órától élőzenés bál zárja a rendezvényt. 

 
Jászok

Jászok- Történelmi Dal és táncjáték június 3-án 20.30-kor az AN Agórában. Közreműködik a Magyar Állami Népi Együttes, a Jászsági Népi Együttes , Pál István Szalonna és bandája,a Jászok Vegyeskar és még sokan mások.. 

 
A Nemzeti összetartozás napja

Június 3 - A Nemzeti összetartozás napja, ebből az alkalomból megemlékezés és koszorúzás lesz 13.00 órakor a Tiszai Hajósok terén. 

 
Szezonzáró buli a Bowling Centerben

 Szezonzáró klubkoncert a Bowling Centerben! Június 4-én 21.00 órától a színpadon újra együtt a RetroZóna és Dj Hám Tibi! Forró hangulattal, őrületes koncerttel és bulival, valamint a legjobb retró zenékkel várnak mindenkit. Sztárvendég: Takács Tamás.

 
Kék felett az ég

Kék felett az ég címmel Györe Zoltán festő kiállítása nyílik június 2-án csütörtökön 17.00 órakor a Verseghy  Ferenc Könyvtár Művészeti Szalonjában. A képek július 1-ig nézhetők meg. 

 
Womans training

Womans training Szabó Nikivel Szolnokon az Építészeti és Faipari Szakközépiskolában minden szerdán 17.00 órától.