Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. október 10., szombat, Gedeon napja van.
ProgramokHelyi termékek vására

Október 11-én, vasárnap 8.00-14.00 óra között helyi termékek vására lesz az Aba-Novák Agóra előtt. A gyerekeknek játszóház biztosítja a szórakozást, míg a szülők vásárolnak.
 

 
Lovasnapok

XX. Jászkarajenői Lovasnapok október 9-től 11-ig. Díjhajtás, maratonhajtás, akadályhajtás az Országos fogathajtó bajnokság döntőjén. Helyszín: Jászkarajenő fogathajtó pálya.

 
X. Szolnoki Életmódfesztivál

Október 9-10-én rendezi meg az Aba-Novák Agóra KK a X. Szolnoki Életmódfesztivált. A fesztivál két napja alatt lehetőség nyílik előadásokra, szakmai tapasztalatcserékre, új ismeretek megszerzésére, s a mozgás különféle formáinak  megismerésére. A gyerekeknek lesz játszóház, arcfestés és különböző foglalkoztatók, a felnőtteknek egészségügyi szűrések (vérnyomás, vércukor, testsúly, testmagasság, testzsír) a Magyar Vöröskereszt közreműködésében.

 
Szaunaprogram

A Magyar Fürdőkultúra napja alkalmából október 10-én 14.00-19.00 óra között a kisújszállási Kumánia Fürdőben különféle szaunaprogramokkal várják a vendégeket.A programok regisztrációhoz kötöttek.

 
A párhuzamosok a végtelenben találkoznak

A párhuzamosok a végtelenben találkoznak - Cselle Judit tervezőgrafikus művész és Szente-Szabó Ákos festőművész kiállítása nyílik a Damjanich János Múzeumban, október 8-án csütörtökön 17.00 órakor. A tárlatot Zsolnay László művészettörténész nyitja meg, és november 8-ig látogatható.

 
Fák virágok,fények

Fazekas Magdolna festőművész : Fák virágok,fények c. kiállítása nyílik a Nagykörű Galériában, október 14-én szerdán 17.00 órakor. A kiállítást megnyitja: Verebes György festőművész, közreműködik: Szabó László gitárművész.

 
Buli a Cantaloopban

Október 10-én szombaton a Cantaloopban a budapesti Just House jön Bohumillal és Meszivel, tovabbá Zsüli és Stuart  is vár mindenkit!

 
Kecskés Zoltán Attila fotókiállítása

Október 7-én 17.00 órakor Kecskés Zoltán Attila fotókiállítása nyílik a Szandaszőlősi Művelődési Házban. A Tiszavirág Fotóklub tagjának első önálló kiállításán a fényképész változatos témájú képeit láthatják az érdeklődők. A kiállítás megtekinthető október 18-ig a művelődési ház nyitva tartási idejében.

 
Családi koncert

Családi koncert kicsiknek és nagyoknak a Garabonciás Együttessel október 11-én 16.30-tól a Kossuth téren. Eső esetén a koncertet a Verseghy Könyvtárban tartják.

 
Országos Könyvtári Napok

Az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozat részeként,  október 10-én  Családi hétvégére várják a családokat a Verseghy Ferenc Könyvtárba. A bábelőadás címe :"Mint sót az ételben" . Helyszín ezúttal a Verseghy Terem, az időpontok szokásosak: 10:00 és 10:45. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 
Szörnyen jó lesz!

Szörnyen jó lesz! - Filmvetítés ajándék játszóházzal október 10-én a TiszapArt Moziban. Ezen a napon 12.30-17.00 óra között kézműveskedéssel, csillámtetoválással várják a gyerekeket. Belépő a Hotel Transylvania c filmre váltott mozijegy. A filmet 11.00, 14.15 és 16.15-kor vetítik.

 
Úton

Úton - Herman Levente festőművész kiállítása nyílt meg  a Szolnoki Művésztelep KERT Galériában,  a tárlat október 13-ig nézhető meg.

 
Kumánia Gyógyfürdő

A kisújszállási Kumánia Gyógyfürdőben, szeptember 1-től minden kedden, pénteken és vasárnap 17.00 órától szauna programokkal várják a kedves vendégeket, akik 3-3 felöntésen vehetnek részt.

 
Hegedűs Endre kiállítás

Hegedűs Endre festőművész kiállításának a megnyitója lesz szeptember 4-én pénteken 15.00 órakor a Szolnoki Galériában. A tárlat október 11-ig nézhető meg.