Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. április 25., szombat, Márk napja van.
ProgramokLátványos matematika és fizika

Látványos matematika és fizika középiskolásoknak az Agórában. Április 27-én hétfőn "Matematika izgalmasan-ahogy még nem hallottad!, 28-án "Látványos fizika: A lézer". Mindkét nap 15.00-16.30-ig tartanak az előadások.

 
Két nyelven-két hazában

A Finnugor Népek Baráti Köre szervezésében április 28-án kedden 16.30-kor Dechy Sarolta a Finn Nagykövetség tanácsadója tart előadást a Verseghy Könyvtárban. Előadásának a címe: Két nyelven-két hazában.

 
Jubileumi gála

Április 25-én 15.30-tól ünnepeljen a 45 éves Szolnoki Népdalkörrel és a 10 éves Szeres népzenei kisegyüttessel, a jubileumi gálán és az azt követő táncházban. A belépés díjtalan.

 
Tavaszi újjászületés

Tavaszi újjászületés tréning lesz az ANKK Agórában április 25-én 10-19.00 óráig. Vezeti: Vágvölgyi Dóra integrál szemléletű családállító.

 
Földünk rejtett kincsei

Földünk rejtett kincsei - ásványok és kövületek Baffy György hagyatékából címmel, kiállítás nyílt  a tiszaföldvári Tiszazugi  Földrajzi Múzeumban. A tárlat szeptember 12-ig látogatható.

 
Fénytörések

Fénytörések címmel Véssey Gábor Munkácsy-díjas képzőművész kiállítása nyílt a Szolnoki Galériában. A képek május 17-ig nézhetők meg.

 
Nyári átkelés

 A  TiszapArt Mozi Tavaszi Filmklubja  kedd esténként 18.00 órakor kezdődik. Minden hónap első keddje Filmvilág Filmklub, a vetítés után beszélgetés meghívott vendégekkel.

Bővebben...
 
Portrék az I.világháborús diplomácia világából...

Portrék az I.világháborús diplomácia világából.Zádor István portréi c. kiállítás megnyitója lesz március 19-én 16.00 órakor a Damjanich János Múzeumban, mely június 15-ig nézhető meg.

 
"Lettem, vagyok, múlok,ismét leszek"

"Lettem, vagyok, múlok,ismét leszek" - képek az Alföld népművészetéből c. kiállítás nyílt Karcagon a Győrffy István Nagykun Múzeumban. A fényképeket Szabó Antónia Holló László-díjas fotó-és képzőművész készítette. A tárlat május 2-ig látogatható.

 
Kolostorok kincsei

Kolostorok kincsei - interaktív régészeti kiállítás nyílt a Damjanich János Múzeumban.  A tárlat június 7-ig nézhető meg.

 
Gimnasztika

Díjmentes lakossági gimnasztikára várnak mindenkit csütörtökönként 18.30-19.30-ig a Széchenyi Körúti Sportiskola tornatermébe.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt