Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. december 01., kedd, Elza napja van.
ProgramokNyílt nap a Lélekműhelyben

Nyílt napot tartanak a Lélekműhelyben - a Dobos Károly utcában-  december 5-én,10.00 és 18.00 óra között résztvehet Acces bars és  EFT kezelésen, megmutathatja a kézirását grafológusnak, megtudhatja mi a Bach-virágterápia, és kipróbálhatja a pilatest és a jógát is. A belépés ingyenes.

 
Évadzáró hangverseny

A Szolnoki MÁV Férfikórus évadzáró hangversenye lesz december 5-én szombaton 17.00 órakor a VOKE Csomóponti Művelődési Központban. A belépés díjtalan.

 
A Föld hangjai

Horgas Eszter nemzetközi hírű fuvolaművész és Falusi Mariann egyedi hangú énekesnő közös bemutatója Föld körüli utazásra viszi közönségét, ismert világslágerekkel és általuk komponált művekkel, december 7-én 19.00 órakor az Aba-Novák Agóra KK-ban.

 
Helyi termékek vására

Helyi termékek vására lesz december 6-án vasárnap 8.00-14.00 óra között az Agórában. 10.00-13.00 óra között Mikulás napi Zsibongó várja a gyerekeket.

 
Szepessy Béla kiállítás

Szepessy Béla grafikusművész kiállítása nyílik december 4-én pénteken 17.00 órakor az Aba-Novák Agóra KK-ban.

 
Csík Zenekar

December 2-án szerdán 19.00 órakor a Csík Zenekar koncertezik a Szolnoki Főiskola Campusában.

 
Mikulás váró mozi

December 5-én szombaton Mikulás váró mozival és játszóházzal várják a gyerekeket.11.00- 16.00 óra között kézműves játszóház lesz, a filmvetítések pedig 10.00 órakor kezdődnek.Vetítik többek között a Mikulás mentőakciót, a Dínó tesó-t, az Égből pottyant Mikulás-t, a Hókirálynő-t. A pontos program a mozi honlapján olvasható.

 
Advent a Kossuth téren

Adventi programok a Kossuth téren

Bővebben...
 
Csáki Róbert kiállítása

Csáki Róbert festőművész kiállítása nyílik november 21-én szombaton 18.00 órakor a Szolnoki Művésztelep-Kert Galériában. Megnyitja: Verebes György festőművész, megtekinthető, december 16-ig.

 
Baráth Fábián kiállítás

Baráth Fábián szobrászművész kiállítása látható a Damjanich János Múzeumban  december 13-ig.

 
Kumánia Gyógyfürdő

A kisújszállási Kumánia Gyógyfürdőben, szeptember 1-től minden kedden, pénteken és vasárnap 17.00 órától szauna programokkal várják a kedves vendégeket, akik 3-3 felöntésen vehetnek részt.