Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2014. december 26., péntek, István napja van.
ProgramokMojo Work Kings

A Boogie Nights program keretében december 28-án 20.00 órától fellép  Szabó Tamás w.Mojo Work Kings a TiszapArt Moziban.

 
BÚÉK-2015

BÚÉK-2015 a Kossuth téren, december 31-én 18.00-03.00-ig. A programok között szerepel 18.00-kor fellép  Grofo- Kis Grofo, 21.00-kor  Csordás Tibi a Fiestából, 22.30-kor Betty Love. Éjfélkor : Polgármesteri köszöntő, himnusz, tűzijáték.

 
Nyílt nap a Pszicho kuckóban

Nyílt nap lesz a Pszicho Kuckóban december 27-én szombaton 10.00-18.00 óra között. Téma: Kedvenc meséink, történeteink a hellingeri családállítás tükrében, avagy pillantás a lélek mélyének üzeneteibe. A téma vezető: Dr. Agócs Gabriella pszichiáter.

 
Fényvárók

Fényvárók című ünnepi kiállítás nyílt a Szolnoki Művésztelep Kert Galériában. A tárlat 2015. március közepéig látogatható.

 
Karácsonyi Operagála

Karácsonyi Operagála, ifjú szolnoki tehetségekkel. Helyszín a TiszapArt Mozi, december 27-én 20.00 óra. A műsorban elhangzik Bellini, Liszt, Donizetti és Mozart egy -egy ismert dallama.

 
Szilveszteri Társasági Futás

Szilveszteri Társasági Futásra, óév búcsúztatásra hív mindenkit az Auriga SSK, december 31-én 10.00 órától. Indulás a Csokonai 32. elől. A részvételi szándékot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen kérik jelezni.

 
Quiznight

Quiznight -  a TiszapArt Moziban. Ingyenes pubkvíz csapatoknak minden hétfőn, jó társaság, izgalmas kérdések, italnyeremények.

 
Kumánia

Szeptembertől minden hétvégén szaunaprogramokkal vár mindenkit a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő Kisújszálláson. Pénteken, szombaton és vasárnap 17.00 órától különböző tematika köré épülő felöntések közül választhatnak a szaunázás kedvelői.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt