Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2016. február 08., hétfő, Aranka napja van.
ProgramokKubai Salsa

 A Dolce Dance Nemzetközi Tánciskola szervezésében kubai salsa kezdő ingyenes óra lesz február 12-én 19.30-tól a VOKE Csomóponti Művelődési Házban.

 
EZÓNA-Klub

 EZÓNA-Klub, Én-útkereső tarot teadélutánra várják az érdeklődőket, február 11-én csütörtökön 17.00 órától a Verseghy Ferenc Könyvtárba. A beszélgetést Nagy Éva vezeti.

 
Szolnoki Kalendárium

 Szolnoki Kalendárium - február 12-én pénteken 16.00 órakor a téma: Az állami Egyházügyi Hivatal működése a szocializmus-kori Jászkunságban. Előadó : Sulák Péter történész. Helyszín: Verseghy Ferenc Könyvtár.

 
Csorba Lóci

Csorba Lóci - szerzői estjére várják az érdeklődőket február 12-én 20.00 órától a TISZApART  Moziba.A stand-up és a storyteller műfaj határán mozgó előadás saját dalokat, feldolgozásokat és természetesen mindig egy-egy történetet is tartalmaz. 

 
Sport

Február 10-én,szerdán két rangos nemzetközi mérkőzést is rendeznek a Tiszaligetben. 18.00 órától az Olaj kosárlabda csapata a Zaragoza együttesével,majd 20.00 órától a Vízilabda Arénában a Sz. Dózsa-Közgép BL-mérkőzésen,az olasz Pro Recco-val méri össze tudását.

 
Esküvő kiállítás

 A 13. szolnoki esküvő kiállítás a tiszaligeti campusban február 14-én 10.00-16.00 óráig tart.  Esküvői trendekkel, meglepetésekkel, akciókkal, bemutatókkal várják a jegyes párokat.

 
Agóra Színjátszó Műhely

Agóra Színjátszó Műhely indult  az Agórában, várják a jelentkezőket minden csütörtökön 16.00 órától. Ha kreatív, szeret beszélgetni, jó közösségre vágyik, szeret drámázni , érdeklik a művészetek és elmúlt 12 éves , akkor ne hagyja ki. Vezeti : Milosits Dániel független előadó.

 
"Orientális táncművészet régen és napjainkban"

A Zaniah Dance Stúdió 10 éves fennállásának alkalmából kiállítást rendez "Orientális táncművészet régen és napjainkban" címmel. A kiállítás február 6-án szombaton 16.00 órakor nyílik a HIld Viktor Könyvtár Galériájában, és március 6-ig látogatható. 

 
Tánc workshopok

Tánc workshopok az Aba Novák Agórában. Február  20-án lírikus táncóra lesz minden korosztálynak.Az órát 16.00-17.30-ig Bacsa Kati tánctanár tartja. Előképzettség nem kell.