Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2016. december 08., csütörtök, Mária napja van.
ProgramokKlub Korona

 December 10-én Martfűn, a Klub Koronában, szalagavató after! Dj fellépők: Sterbinsky, Zsüli, Newik , Johny Tailor, Tim Colen.

 
Boomerang Club

 December 9-én mindenkit szeretettel vár a Boomerang Club, egy fergeteges bulira, Bárány Attilával a lemezjátszók mögött. Kapunyitás 22 órától.

 
Mikulás party

December 10-én Mikulás party lesz a Bowling Centerben. 22.00 órától a színpadon újra együtt a RetroZóna és Dj Hám Tibi! Koncert, buli és Rock & Roll minden mennyiségben!

 
Karácsonyi nyílt nap

Karácsonyi nyílt napra várják az érdeklődőket a Lélek Szigeten, az Aranykapu üzletházban, december 9-én 14.00-20.00 óra között. Lesz hatha jóga bemutató,pilates, tested ritmusa táncbemutató, szivárványterápia, access bars és body kezelések. A belépés ingyenes. 

 
A látszat mesterei

Timár Krisztina, a Verseghy Ferenc Gimnázium tanára ez alkalommal íróként mutatkozik be. A szerzővel az idén megjelent A látszat mesterei című regényéről beszélgethetnek az érdeklődők december 9-én 16.30-18.00 között a Verseghy Ferenc Könyvtárban. 

 
Lélekcsillámok

Léna Szancova festőművész mini tárlatának megnyitója december 10-én 18.00 órakor lesz a Talifish szervezésében, az orosz teák varázslatos íz világával. A tárlat január végéig tekinthető meg.

 
Szolnoki Kalendárium

Szolnoki Kalendárium - december 9-én pénteken 17.00 órakor a Verseghy Ferenc Könyvtárban, előadó Gy. Fekete István nyugalmazott ezredes, aki az 1956-os szovjet intervenció helyi vonatkozásairól tart előadást.

 
Változtasd meg a gondolkodásod

Változtasd meg a gondolkodásod - Az egészséges önbecsülés címmel tart előadást Murzsa Tibor önfejlesztő tréner december 9-én pénteken 18.00 órakor a Technika Házában. 

 
Szolnok 105 éves repüléstörténete

Szolnok 105 éves repüléstörténete címmel megnyílt a RepTár első időszaki kiállítása, mely 2017 január 31-ig látható.

 
Bácskai Bertalan kiállítás

Bácskai Bertalan festőművész kiállítása megnyílt a Szolnoki Művésztelep Kert Galériában,  a tárlat december 12-ig nézhető meg.