Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2016. július 01., péntek, Tihamér és Annamária napja van.
ProgramokUtak önmagadhoz

Bódi Anikó : Utak önmagadhoz című mandala kiállítása nyílik július 5-én 16.30-kor a Verseghy Ferenc Könyvtárban. A kiállítást megnyitja Annus Erzsébet parapszichológus. A képek július 29-ig nézhetők meg. 

 
Cege Beach

Hétvégén is vár mindenkit Tiszakécskén a Cege Beach! Pénteken Dj Eszenyi, szombaton Dj Bravik gondoskodik a legjobb zenékről és a forró hangulatról. 

 
Pszicho kuckó

 Pszicho kuckó az ANK-Agórában, július 6-án szerdán 18.00 órakor Gáspár Erzsébet, agyintegrációs kineziológus tart előadást a kineziológiáról, erről az alternatív, képesség-és személyiségfejlesztő, egészségmegőrző módszerről.

 
XV. ArtJaró Összművészeti Fesztivál

XV. ArtJaró Összművészeti Fesztivál a Szolnoki Művésztelepen július 1-2-án. A hagyományokhoz hűen idén is csaknem minden művészeti forma jelen lesz a város legnagyobb kerti partiján, a 114 éves Szolnoki Művésztelep születésnapján. Lesz itt színház és film, képzőművészet és irodalom, komoly- és könnyűzene, klasszikus- és modern tánc, és mindenféle performance. 

 
Tarzan legendája

 Tarzan legendája c. film a Tisza Moziban július 1-én 16.00 órakor látható. A filmvetítés után közönség találkozó lesz Szirmai Gergő youtuber-el. 

 
Womans training

Womans training Szabó Nikivel Szolnokon az Építészeti és Faipari Szakközépiskolában minden szerdán 17.00 órától.