Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. augusztus 30., vasárnap, Rózsa napja van.
ProgramokRetroZóna klub

Szeptember 5-én újra megnyitja kapuit a RetroZóna klub, a Jubileum Bowling és Élménycenterben. Az est sztárvendége, a 20 éves Bon Bon zenekar frontembere, Szolnoki Péter. A szünetekben a hangulatot Dj Hám Tibi fokozza!

 
Szolnok napja

A Szolnok napja rendezvény augusztus 29-én szombaton egész napos színes programokkal várja a városlakókat.15.00 órakor Szolnok város 940 szeletes tortáját is megkóstolhatja, majd színpadi programok következnek: Mayfly, Szinfonik Harsona Együttes koncert, majd este utcabál zárja a rendezvényt. Vasárnap a belvárosi nagytemplomban 19.00 órakor kezdődik a „Szent Hubertus mise vadászkürtökre”. A Zounok ispán szobor előtt 19.30-tól mécses úsztatás lesz.

 
Hegedűs Endre kiállítás

Hegedűs Endre festőművész kiállításának a megnyitója lesz szeptember 4-én pénteken 15.00 órakor a Szolnoki Galériában. A tárlat október 11-ig nézhető meg.

 
Sámándobos Tűzszertartás

Sámándobos Tűzszertartás Klein Tamás vezetésével a Milléri Szabadidő Parkban, augusztus 29-én szombaton 19.00 órától.

 
Olvasd el!

Olvasd el! címmel pályázatot hírdet a Verseghy Ferenc Könyvtár Gyermekkönyvtára. Várják gyerekek pályaműveit a kedvenc könyvük népszerűsítésére.Ez lehet-bármilyen technikával készült - reklám, plakát, könyvajánló, fotó stb. Leadási határidő: szeptember 8.

 
Ping-pong

Minden hétfőn és szerdán 14.00-16.00 óra között ingyenes ping-pong edzések vannak az Aba-Novák Agórában.

 
Alakformáló torna

Minden hétfőn és csütörtökön 18-19.00 óra között egész testet jól megdolgoztató alakformáló torna van az ANKK Agórában. Ajánlott korcsoport 14-70 év. A részvétel ingyenes.Az órákat Kovács Zsuzsi és Lakatos Laci testépítő edzők tartják.

 
Földünk rejtett kincsei

Földünk rejtett kincsei - ásványok és kövületek Baffy György hagyatékából címmel, kiállítás nyílt  a tiszaföldvári Tiszazugi  Földrajzi Múzeumban. A tárlat szeptember 12-ig látogatható.