Most ez szól:

Ma 2014. augusztus 30., szombat, Rózsa napja van.
ProgramokSzolnok Napja 2014

alt

Itt találod a Szolnok napi programokat részletesen.

Bővebben...
 
I Love Szolnok

alt

 I Love Szolnok! Szeretnénk összegyűjteni, hogy ki miért szereti Szolnokot! A kultúra, a programok, az emberek, a Tisza, az élővilág miatt? Ön miket mond, miért szereti Szolnokot? Mondja el Szolnok napján az Aktív Rádiónak, vagy akár írja fel a Aktív Rádió I Love Szolnok falára! Várjuk szombaton, Szolnok napján a Szapáry úton, a Sütő utcánál.

 
Tiszatenyői Kukoricafesztivál és Falunap
Kukoricafesztivál és Falunap lesz a hagyományokhoz híven augusztus utolsó hétvégéjén Tiszatenyőn.
Pénteken este sör és grillparty, szombaton egész napos programok, este koncertek várják a látogatókat Tiszatenyőn.
 
Régi idők tere

Régi idők tere Szolnokon a Kossuth téren szeptember 5-6-án.Pénteken a programok 15-19.30-ig, szombaton 10-19.30-ig tartanak. Lesz Cirkusz Mechanikusz, Bába kukucs, Fábarugó, Bódéjátékok,Csúzlizda, Fotószínház, Velocipéd, Interaktív tanyaudvar. A programok között szerepelnek gólyalábas komédia, mikromágia, sólyomröptetés, Ládafia bábszínház népzene, swing muzsika, verkli, a kézműveskedések között ólomöntés,üvegfújás,szalmafonás, fafaragás, fazekasság, gyönygykészítés. A népi játszótéren ügyességi fajátékok, régi idők emlékeit idéző árusok várják az érdeklődőket.

 
Könyvkóstoló

Szeptember 5-én 18.00 órakor Könyvkóstoló lesz Tiszakécskén a Városi Könyvtárban. Vendég:Kálloy Molnár Péter szinész, zenész. Házigazda: Böszörményi Gyula író.

 
Annie Kurz kiállítás

Szolnokon a Művésztelep Kert Galériájában az erdélyi származású, de ma már New Yorkban élő Annie Kurz: Heilwasser-Gyógyvíz címet viselő kiállitása látható, szeptember 7-ig.

 
Nagy Háború

A Nagy Háború-100-c. időszaki kiállítás nyílt  a Tiszazugi Földrajzi Múzeumban. A tárlat szeptember 30-ig látogatható keddtől-szombatig 9.00-17.00 óra között.

 
"Magunk mögött hagyott árnyék"

Háborús nemzedékek sorsa a XX. században,"Magunk mögött hagyott árnyék"című időszaki kiállítás látható a Kiss Pál Múzeumban Tiszafüreden, október 14-ig.

 
Nagykörű Galéria

A Nagykörű Galériában  Révi Norbert szobrász és Nagy Dénes festőművész kiállítása látható  augusztus 30-ig.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt