Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2014. november 28., péntek, Stefánia napja van.
ProgramokÉletre kelt történelem

Életre kelt történelem, a következő klubfoglalkozás témája : A rossz hírű Báthoryak? Báthoryak a mítosz és a valóság tükrében, december 3-án 17.00 órakor a Verseghy Ferenc Könyvtárban. Előadó: Kiszelyné Tóth Anett.

 
Nagyítá(r)sban

A Nagyítá(r)sban előadás sorozat évadzáró fejezetében Dr. Kaposvári Gyöngyi: Iskolák és oktatás Szolnokon az I. világháború idején c. előadását hallgathatja meg december elsején 16.00 órakor a Damjanich János Múzeumban.

 
Máramaros színei

Máramaros színei- Csidér Bálint fotós útibeszámolója képekkel a Verseghy Ferenc Könyvtárban december 2-án 16.00 órakor.

 
Ünnepélyes gyertyagyújtás

Adventi műsor és ünnepélyes gyertyagyújtás lesz Szandaszőlősön a Lengyel Antal téren, november 30-án 16.00 órakor, előtte 13.00-tól  adventi játszóház lesz a Szandaszőlősi Művelődési Házban.

 
VII. Itt-Honi

VII. Itt-Honi Népzenei-és Néptánc Fesztivál az ANKK Agórában november 28-án 17.00 órakor. A népzenei és néptánccsoportok előadásai után táncház várja az érdeklődőket, a talpalávalót a Tarsoly népzenei kisegyüttes szolgáltatja.

 
"A Családi tűzhely őrzői"

"A Családi tűzhely őrzői"-A Leventeleány-mozgalom története, Kis Krisztián Bálint történész előadása november 28-án lesz 16.00 órakor a Verseghy Ferenc Könyvtárban.

 
Adventi falu

November 24-én 16.30-kor nyílik az adventi  falu a Kossuth téren, h-cs 14.00-22.00 óráig,p-v 10.00-24.00 óráig várják ünnepi hangulattal, kézműves vásárral, színes programokkal és különleges karácsonyi italokkal a város lakókat.

 
Adventi készülődés

A Borka Alkotóházban adventi készülődésre és kézműves foglalkozásra várják a gyerekeket hétvégenként.

Bővebben...
 
Catherine Gallagher-Michael Jackson Alive Show

Catherine Gallagher Ír Sztepptánc Nemzeti Bajnok és géppuskalábú táncosai November 29-én este 7 órakor mutatják be Michael Jackson - ALIVE című produkciójukat Szolnokon, az Aba-Novák Kulturális Központ színpadán.

 
Quiznight

Quiznight -  a TiszapArt Moziban. Ingyenes pubkvíz csapatoknak minden hétfőn, jó társaság, izgalmas kérdések, italnyeremények.

 
Kumánia

Szeptembertől minden hétvégén szaunaprogramokkal vár mindenkit a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő Kisújszálláson. Pénteken, szombaton és vasárnap 17.00 órától különböző tematika köré épülő felöntések közül választhatnak a szaunázás kedvelői.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt