Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2015. január 28., szerda, Károly és Karola napja van.
ProgramokEndorfinok:humor, sex, vidámság

Életigen Szolnok - Mentálhigiénés programsorozat az ANKK-ban. Február 5-én 18.00 órakor az első előadás témája : Endorfinok:humor, sex, vidámság. Avagy a gondolkodás ami gyógyít vagy megbetegít. Előadó: Zsiga Attila életvezetési tanácsadó.
 

 
Pszichokuckó

Pszichokuckó február 4-én újra az ANKK-ban. Újlaki Csaba csillagász előadásának címe: Két világ határán. Kezdés: 18.00 óra.

 
Zacher Gábor

Az ország legismertebb toxikológusa, Zacher Gábor tart előadást Szolnokon, a VOKE Csomóponti Művelődési Központban január 30-án pénteken, délután 5 órakor! A több városban is nagy sikert aratott elődás témája: A varázsgombától a kémiai terrorizmusig.

 
Tangóságok és párbeszédek

Tangóságok és párbeszédek - Cári Tibor és barátai koncert január 31-én 18.00 órakor a TiszapArt Moziban.

 
IX. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét

Három napon át számos program várja az érdeklődőket az Agórában, a Városi KOllégiumban és Szandaszőlősön is. Előadások és beszélgetések nőgyógyász főorvossal, gyermekorvossal, védőnőkkel, alapítványi nagykövettel, a IX. Európai Méhnyakrák Megelőzési Héten. Megnyitó január 27-én 14.00 órakor az ANKK-ban.

 
'A legkisebb fiú'

'A legkisebb fiú' - Finta Sámuel emlékkiállítás nyílik Túrkevén a Finta Múzeumban, a Magyar Kultúra Napja alkalmából, január 23-án pénteken 16.00 órakor.
 

 
Aerobik Gála

Aerobik Gála lesz január 31-én, 14.00 órától, a Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola tornatermében.  A versenyen 3 egyesület 100 versenyzője közel 200 vendég előtt fogja összemérni tudását, de a verseny mellett számos fellépővel gazdagított gálaműsort láthatnak a kedves érdeklődők.

 
Olvasókuckó

Január 30-án, pénteken 16.30-kor  ismét Olvasókuckó a Verseghy Ferenc Könyvtárban. Beszélgetés  James E.L.: A szürke ötven árnyalata c. regényéről.

 
Itt a farsang áll a bál!

Itt a farsang áll a bál! - kézműves foglalkozást rendeznek a farsangi előkészületekhez, január 29-én 16.30-tól a Verseghy Ferens Könyvtárban. A foglalkozást vezeti Tóth Etelka Edit.

 
"Erdélyen innen-Alföldön túl..

"Erdélyen innen-Alföldön túl. A Fekete-Körös völgye a századfordulón " c. kiállítás nyílt  a Magyar Kultúra Napja alkalmából, a Szolnoki Galériában. A kiállítás március 29-ig látogatható.

 
Deszkaképek és egyéb népek

Deszkaképek és egyéb népek - Rab Beatrix kiállítása látható a Verseghy Ferenc Könyvtár Művészeti Szalonjában. A képek február 6-ig tekinthetők meg.

 
Farsangi álmok

Schéner Mihály Kossuth-és Munkácsy-díjas festőművész Farsangi álmok c. kiállításának a megnyitója lesz január 21-én szerdán 17.00 órakor a Szoboszlai Galériában. A képek február 28-ig láthatók.

 
Gimnasztika

Díjmentes lakossági gimnasztikára várnak mindenkit csütörtökönként 18.30-19.30-ig a Széchenyi Körúti Sportiskola tornatermébe.

 
Fényvárók

Fényvárók című ünnepi kiállítás nyílt a Szolnoki Művésztelep Kert Galériában. A tárlat 2015. március közepéig látogatható.

 
Quiznight

Quiznight -  a TiszapArt Moziban. Ingyenes pubkvíz csapatoknak minden hétfőn, jó társaság, izgalmas kérdések, italnyeremények.

 
Kumánia

Szeptembertől minden hétvégén szaunaprogramokkal vár mindenkit a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő Kisújszálláson. Pénteken, szombaton és vasárnap 17.00 órától különböző tematika köré épülő felöntések közül választhatnak a szaunázás kedvelői.

 


 

PARTNEREINK

 

  

  

 

   

   

 

 

alt