Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2016. augusztus 31., szerda, Erika és Bella napja van.
ProgramokÖrökbefogadó hétvége

A megnövekedett kutya létszám miatt, most első ízben tart Örökbefogadó hétvégét a Kéz a Mancsért Egyesület. Szombaton a Civil Kavalkádon, vasárnap pedig a megszokott helyen a Téglagyári úti Tesco parkolójában. A kutyusok chippel és oltva kerülnek az örökbefogadó gazdikhoz. 

 
XIV. Civil Kavalkád

Szeptember 3-án szombaton 10.00 és 18.00 óra között már a  XIV. Civil Kavalkád-ot rendezik meg a Szapáry úton. A rendezvényen számos civil szervezet is bemutatkozik, zenés, táncos, sport illetve kutyás bemutatók kíséretében. Az esemény ingyenes. 

 
Tudatosjelenlét tréning

 Szeptember 4-én, 10.00 órakor  MBCT Tudatosjelenlét tréning indul S Papp Mária reiki mester vezetésével, helyszin az Aba-Novák Agóra.

 
Léleksziget

Szeptember elsején 15.00 órakor nyit a Léleksziget az Aranykapu üzletházban.Várnak mindenkit egy kötetlen beszélgetésre, egy teára, egy nasira egy ölelésre, egy jó szóra, kinek mire van szüksége.Megismerhetik az érdeklődők a Léleksziget csapatát, a belépés díjtalan.

 

 
Richter Flórián Cirkusz

Lélegzetelállító műsorral, augusztus 31-e és szeptember 4-e között Szolnokon, a Szandai réten, a Praktiker parkolójában vendégszerepel a monte carlo-i aranyérmes Richter Flórián és társulata. Többek között látható lesz a Diorios motoros csoport acélhálós száguldása, az ágyúcsőből kilőtt repülőember vagy az alakváltó Transzformerek.

 
Európa Expressz a TISZApART Moziban

Indul az Európa Expressz!Európai körutazás az €žEurópa Expressz€ programsorozattal. Indulás 08. 25-én 18.15-kor a Tisza Mozi "€žB"€ terméből, érkezés 08. 31-én 19.45-kor ugyanoda. Egy sorozat azoknak, akik szeretik a változatosságot és készek betekinteni Európa múltjába, jelenébe, és talán a jövőjébe is.

 
László Ottó vasművész kiállítása

László Ottó vasművész, kovács kiállítása nyílik július 6-án szerdán 16.00 órakor a Damjanich János Múzeum Díszudvarán. A kiállítás  szeptember 18-ig nézhető meg. 

 
Womans training

Womans training Szabó Nikivel Szolnokon az Építészeti és Faipari Szakközépiskolában minden szerdán 17.00 órától.