Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2018. május 26., szombat, Fülöp és Evelin napja van.
Műsorok


Napindító információk, top témák, egy csipetnyi humor és a legjobb dalok az Aktív hallgatók kívánsága szerint. Vekker! Kérje Ön is kedvencét, minden dolgos napon reggel fél hattól, és ébredjen kedvenc zenéjére! Vekker, Ladoniczki Danival!

Az Ön meglepetését, mi kézbesítjük!
Nevezze rokonát, ismerősét az Aktív rádió tortasorsolására! A jeles napon felébresztjük az ünnepelteket és a jókívánságokon túl, hetente két szerencsést egy-egy tortával is megajándékozunk, a Kauri Cukrászda jóvoltából.. Sorsolás minden pénteken háromnegyed kilenckor! Vekker! Minden dolgos napon reggel!Egy csipetnyi női fortély, praktikák, rengeteg programajánló, napi menüajánlatok, és közben kedvenc zenéiből válogatunk, mert velünk gyorsabban telik a  munkaidő! Koktél, Tóth Ágival!
Jókedvre hangoljuk délután is! Délutáni Csúcs! Rengeteg közlekedési infó, stresszoldó témák, sztárinterjúk, csúcspoénok és a nap, kedvenc dalai! Délutáni Csúcs, Juhász Kunddal!
Az Aktív rádióban az összes kedvencét megtalálja. Hívja a stúdiót, dobjon egy sms-t, vagy írjon a kívánságfalra és mi lejátsszuk az Ön kedvencét is! ADÁSOK: Hétvége és ünnepnap: 12-15!   ELÉRHETŐSÉGEK: Tel: 0656 412-922, SMS: 0620 93-86-101!
Különleges zenei válogatás esti lazításhoz, vagy bulizáshoz. Dance sikerek, hip-hop és funky klasszikusok és a slágerlisták éllovasai, minden este az Aktívon!Az Aktív Rádióban minden este a legjob magyar dalok közül válogatunk. Idézd fel velünk a hazai slágereket a '80-as évektől, napjainkig, de ezekben az órákban hallhatod a legújabb magyar kedvenceket is. Magyar órák minden nap hajnalban háromtól, reggelig az Aktívon!


A hét 30 legjobb dala, Szolnok kedvenc zenéi, két órán keresztül! Bemutatjuk a hét slágereit, a Slágerpanorámában a világ slágerlistáiról böngészünk, míg a Visszatekintőben a '80-as, '90-es évek sikereit idézzük fel! Vasárnap 17 órától, Aktív Top 30! A sikerlista!Aktív Club 30! Szombat esti warm up, a hét legjobb dance zenéivel, klub kedvencekkel! A Dance Classicban a '90-es évek clubsikereit idézzük fel! Aktív Club 30! Bulira hangolunk és felpörgetünk, szombaton 17 órától!


Szólj hozzá műsorainkhoz te is! Legyél részese a műsornak!